[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我轉左用Coal Mine 同 FH 好耐了, 好開心使用中!!
我盒新版都係, 初初用唔覺, 但唔知點解近期愈用愈多粒粒..
真係咁臭咩?上次我個barber幫我落,我覺得接受到
Gary 哥,我係同你買呀
我都係!搞到個頭有d粒粒,放埋一邊唔用
想問有冇師兄買咗firsthand pomade 會有啲粒粒係入面
如果係同我買既 wtsapp我
就係barber幫我落完,行左成日街都覺得好撚臭
出多次 想放盒 mm balm 淨係用左一次 因為電左髮唔岩用
放 $140
有意巴打請tg 我: https://t.me/ffffff127

巴打唔早d出post
咁多位巴打您好
請問有無一隻clay/pomade 比較易推,唔kick頭髮之餘同埋係strong hold?
thanks a lot
Firsthand pomade
Nostalgic superwater based
想問下各位巴打你地覺得prospector coal mine如何
有冇人用coal mine係用梳唔係手摷
巴打邊度買Nostalgic superwater based?
Ig Pomxxxxxrker,佢好似係呢度嘅巴打嚟
好正 用豬打底吹完個頭
之後用coal mine 一野抹落個頭到已經好整齊
Hold得黎又唔會一支支 想輕微重朔都得
利申 基本都係手摷
Coal mine評價:
對於一個超級死懶乾頭髮撚黎講,呢隻真係好好用,今日六點幾7點濕下個頭,求其整乾就直接apply,勁易做好個型又hold得實,成12個鐘不停走動都冇塌過,係比風吹過幾條頭髮飛起左,連女朋友都話隻味好香,呢隻應該會長用
firsthand pomade唔kick好推 ??
我今個月月頭係你果度買FH Pomade都同樣有啲粒粒
我仲以為自己突然有咁多頭皮
我覺得Ok喎,但當然唔似油性髮油咁順
咁多位巴打您好
請問有無一隻clay/pomade 比較易推,唔kick頭髮之餘同埋係strong hold?
thanks a lot
Firsthand pomade
Nostalgic superwater based
firsthand pomade唔kick好推 ??
我覺得Ok喎,但當然唔似油性髮油咁順

我覺得好kick
FH好易推wo...
我係用梳,本身依隻pomade就係兩個做法都可以。Coal mine易洗,hold得黎唔太硬。個頭散左,可以好似用髮泥感,有手摷返好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞