[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
當年我都係唔捨得買貴野
成日諗三十幾蚊又gel到頭點解要百幾甚至三百一盒泥去買一盒仔泥
之後唔知做咩想試下貴野有咩咁巴弊
試完後即刻掉曬d十幾蚊嘅泥
之後唔再買平野
貴唔緊要 最緊要係佢值

同埋當你用過貴野後你試下用返幾十蚊個d就完全明白點解要買貴價野
prestige標榜用料天然,fh相比如何?
(我易生頭瘡,短細軟髮,夠hold就滿意)
最緊要岩自己用
怕唔岩可以問fd試下先
講真二百幾當剪左次頭髮
MM真係好正

髮質唔啱用, 用咗五次, 有無師兄有興趣
$100 請pm , thanks
師兄 : 小弟有興趣
兩樣係有啲唔同嘅嘢,不過prestige我認為係clay pomade
對比之下,我覺得係fh pomade高一皮
Fh clay就比p記差
有冇巴打知MM隻CNY版咩料
謝謝! 最近十數八頁大家都大推fh既pomade,過完年就入一盒
依加用淨既bluemaan可能試下用黎打底
Fh pomade係咪想casual d都岩用?
都係既 手摷OK
double scent, formula無變
有無邊隻hold力強,要超強 我啲頭髮好撚硬 ,又可以restyling 既product 介紹?
都係Cavalier clay/fh pomade 架喇

初次試買pomade 發覺唔啱用, 有無師兄想試
Prospectors coail mine clay pomade , 用咗幾隻手指份量, 想平讓 謝謝
原來是咁
想試下layrite 隻matt cream
有冇人試過
最近想用下啲中度定型,自然少少嘅
其實想知香港D天氣真係夠用咩,中度定型,做到真係自然鬼佬種感覺咩?
唔會散到仆街然後扁晒好似洗完頭咁?
未至於散吧
我最近用odouds 隻styling treatment唔錯
想試下啲差唔多嘅嘢
唔想成日grl到太「恒」
有冇人係mm訂貨?
9號澳洲出貨,依家仲係澳洲
係咪想開年
係mm網買左新年特別版 balm + chrome ,點知佢寄錯2盒balm比我,email 佢話錯左,佢依家話寄返盒chrome 比我,賺左盒balm
我單單訂左盒chrome
過左十日仲係澳洲
其實呢啲輕身野好舒服好正 鬆鬆地
但用家一定唔好expect 個髮型全日唔郁
我呢2星期直頭淨係grooming tonic吹頭就算
我都係咁賺左盒balm
btw打底有咩推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞