[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
屌想產青啲都唔敢
早2日MM send email 比我話24小時限定免運費,不過未用哂唔買啦
唔早但都唔係特别夜
勤啲換枕頭套 有瘡唔好r佢..
話說用左幾日mm黑盒balm 除左氣味我覺得hold過普通白盒
唔知係咪心裡作用
的確係,感覺上實淨左,可能冬天有關?
可能d貨夠新
依加日咁凍用開白盒balm好正常同易apply
之後聽巴打話黑盒硬d就今日試下
發覺真係硬左好多同埋難apply上頭(唔知係咪太凍關係摔完都好乾身,相反白盒摔完後會好似奶油咁易apply)
同埋之前未凍嘅時候用黑盒係同白盒無咩分別
黑盒嘅材料應該係遇凍會變硬適合打底
乾落就唔太建議,除非加d暖水
其實由上幾個post眾巴打都已經屌佢緊名過於實
買過一次中伏後不會再買lu
買左隻Firsthand Pomade覺得難洗同冇咁hold
用過2次 想放左佢買FH Clay試下 有冇巴打有興趣?

Blumaan=Rubbish 難洗又唔Hold
巴打 你係睇中醫定係西醫?
交換有興趣?我有盒the glay都係用左兩三次
我反而同你啱啱調轉,我白盒好乾
正正經經買支argan oil仲好啦
Blumaan未去到一文不值ge,用佢做打底個效果都唔差嫁
兩樣都有…不過中醫冇持續睇可能冇乜大用haha
Gary想問1940支 after shave有無酒精成份?
驚好”la”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞