[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
巴打好耐冇見
雖然courage clay kick kick 地但幾好用
第一次用髮油,本身頭髮軟+左右好易翹起
買左iron ore, 用左兩個禮拜覺得佢太快乾
同埋硬到一支支咁
搞到想轉用油性
唔試下用water based先?
Firsthand
呢排落雨濕濕 除左油性外仲有冇咩係擋到下雨
我用firsthand唔直接淋都可以
依幾日落雨,我用crystal lake同Firsthand, 效果良好
crystal lake 係邊度買? 想試試
試左oil based 尋晚拎上手玩已經feel到應該幾難洗 搽左上手想洗甩都洗極有層膠痴係手咁
今日用完,洗完頭好似有層蠟咁,吹乾頭好似噴左鹽水咁
不過真係勁好梳 走左樣一梳又搞返掂
我gel完直接用毛巾捽
捽手
我係起依度同其他巴打tg買,香港依家好少人賣crystal lake
CLhold力係咪一般

Hi巴打們
我近呢一年都是整到個頭d陰 斜上去後邊(唔識形容)

但宜家d陰剪短左 想用返啞色的 泥/蠟
我好怕好難洗 請問有推介嗎?

想向 前 和上 亂摷
中上,個頭唔會變硬,但可以無限重塑。有一日返工太忙,完全冇時間打理。但去到收工果陣照鏡,都型都仲keep得到 證明最緊要打底打得好
多左盒Morris Morley balm,全新$200,

有意tg https://t.me/tgnakata
odouds matte paste
morris motley treatment styling balm
個人推介
就快用哂盒firsthand clay 想試新野
Coal mine定prestige clay好d?或者仲有冇邊隻類似既recommend
有無巴打用過Denis Tokyo original grease?
有無人有tg隻prestige xmas edition包膠
Gary gor 荃灣約號好
Gary gor 荃灣幾號開
聽日12 點
有無物色緊d好/新野比我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞