[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
江獸「唔特別版」?夠哂類近~
想問有冇師兄買咗firsthand pomade 會有啲粒粒係入面

我岩岩用都發現有呢個問題 有無得搞?
買錯Uppercut Matt Pomade,原來剪個時係用Deluxe Pomade,有無人接收
係邊度買?
tg?
如果我既 wtsapp我同你換返 firsthand果陣問左佢地生產果時停過電應該有一部份貨出左問題,依家我做法係無論你用剩幾多 帶返盒野黎換盒全新
nekoisjustice
我仲以為我擺左大半個月盒firsthand 結左冰
我今日拎出黎用大力搓左幾下,成手紅曬
想問有冇師兄買咗firsthand pomade 會有啲粒粒係入面

我岩岩用都發現有呢個問題 有無得搞?
係邊度買?
如果我既 wtsapp我同你換返 firsthand果陣問左佢地生產果時停過電應該有一部份貨出左問題,依家我做法係無論你用剩幾多 帶返盒野黎換盒全新

真.世界第一
有冇手足用完fh pomade落頭之後會有啲黑色毛毛痴住係手?
你d頭髮?
應該唔係
啲毛好細好幼
我用其他pomade 都唔會有呢個情況
有盒全新mm balm想放$200,有冇師兄有興趣
點解個個都話coalmine好用?我軟髮用左幾次好似完全唔hold咁 之前用firsthand clay都冇咁差
Firsthand clay 咁硬可以點了?
用指甲向前刮出黎
對比swb pomade,佢唔算難了啦吧
放first hand 新味
Coal mine
Tg: t.me/M20165
香港有無鋪賣lockhart grooming cream或者類似護髮野?
再問返,買錯Uppercut Matt Pomade,原來剪個時係用Deluxe Pomade,有無人接收,淨係上手用左一次就收返好,連塊cover膠紙都係度
我有罐grooming cream 用得一次唔岩洗 有冇興趣?
用埋豬打底,出左街一陣個頭已經扁左....
睇黎呢隻野都係吹大左
軟髮撚都係唔考慮
我自己頭髮好乾同埋都唔長,可能咁樣我冇扁掛,真係個個人唔同,睇夾唔夾架姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞