[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我忍得住 慳返少少錢
咁多學問架原來
GEL頭去剪唔係問題既
不過當要講幾mm鏟到幾mm既話
幫你剪個條友一定好多野講
一係就9應你無問題之後又照返平時咁刪
所以都係曬9氣
比十幾蚊真心唔會幫你搞咁多野的
除非識人啦
剪開幾銀呀
幫開我剪果個無野喎
次次坐低問我係咪照舊
同埋佢地有限時內要剪完,唔洗佢用校剪齋用鏟仲好,會有心機剪
佢成日都呻太少時間幫每個客剪
我問我個髮型師啲速剪掂唔掂
佢都係話佢地唔會用幾種唔同長度既剷
搞到我都唔知去唔去好
邊區?求名
Tko gateway ricky
係近我樓下先成日去
用開Hanz De Fuko既claymation,勉強叫夠力hold
如果轉用打底加firsthand supply water based pomade 夠唔夠用?
定應該打底加claymation?
Fh應該俾到驚喜你 不過都係去試下啦
我先前用過,不過就唔記得係咪water based promade ,但好香樹木味,松木香?
不過個陣冇落打底,所以好似唔夠hold
唔記得講我頭髮好彈
髮型師都話難gel
我都係架 用fh都幾好效果
去試試啦
用緊Pomp & Co Pomade,宜家天氣凍超快硬,梳都梳唔到。

Gary有冇啲好介紹可以冇咁快硬而且香嘅?

利申:隻Pomp & Co都係之前上你觀塘鋪買
百四,細鋪黎
FH 其實好多好評 .. 上黎試下上頭感覺
會出汗既話fh定brosh好
用完返唔到轉頭
fh 啦 brosh依啲gel type會溶
剪油頭既?
邊區
中意篷鬆少少既有咩推介 fh o唔ok?
Matt paste嗰啲會唔會好啲
大家玩油頭有無染色?
我染左怕搞到9唔搭8
同埋大家都係去barbershop一次>salon修一修>barbershop?

有用過 但冬天用既話太乾
鬆啲FH 隻Clay 都得。 我呢批貨係改良版加強左hold 力

有用過 但冬天用既話太乾
鬆啲FH 隻Clay 都得。 我呢批貨係改良版加強左hold 力

咁ok喎 之前聽人講clay hold力唔夠所以無試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞