[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Sor 係js sloane果支
After shave 有, aftershave lotion 冇
好啊 我TG: https://t.me/l0k666
有 就係要拿先爽
新手請教
之前買過盒藍豬,用完覺得自己唔鐘意覺得太硬好難上,次次茶完實成手頭髮,我個頭電曲左,梳既時候咁硬係咁kick住,想問問如果想類似cream果類水性d,易茶上頭髮,唔怕望落好油,應該買邊種岩我
想問下各位巴打去邊間Barber shop 飛髮?
我幫襯過 neighbor,Thug ,黎緊會試 by Adam ,仲有無推介?想四圍試下
去開neighbor 我想試下thug
巴打覺得剪成點?
Thug 都剪得唔錯 ,仲會幫你修一修條眉,我都會再幫襯
修一修洗唔洗再加錢?
Gary, 有冇諗過佢間鋪搞會員制?
唔洗
邊個佢 我果間就有打算 依家計劃緊年中前搞到
gary 網店寄唔寄順豐櫃呀, 諗住今晚買
寄 地址入返果個code 多謝你呀
有冇人試過odouds styling treatment
有冇包膠
各位大大
今日第一次用fh pomade,隻味幾好聞,不過比想像中硬
用左約略多個一隻手指頭既分量,摷上頭有d kick,同之前用江獸/藍豬/morgan呢d gel type好唔同,gel type濕d順d但係一係唔夠力,一係就硬哂。fh pomade有少少硬但係應該重可以restyle

無試用梳因爲平時都係手摷多,不過我幾鍾意出黎個texture,唔令,帶到少少rugged既效果,感覺好似用左clay咁(可能因為我唔識set加上用手摷

第一次用感覺唔錯
我呢幾年夾埋應該係你間鋪買咗差唔多成萬蚊
出個vip比我
一定
打撚錯字
買左聖誕prestige
味好撚正同hold真係幾好
但唔知係咪今日太涷我又第一次用

係樽啲clay勁硬 超難拎上手 而一推開就kick實晒係手心 warm up唔到 有無人都係咁
依隻夏天已經係咁
冬天睇黎都係收返埋
呢隻我都試過,都係覺得好難上
如果你電曲左 少少濕濕地咁得唔得呢? 太乾旱怕會有9毛feel 少少wet look 易上唔洗太硬 純粹gel返用手渣返啲曲髮效果出黎 可以考慮layrite matte cream
有邊隻同chrome差不多/好用過chrome
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞