[髮油撚]入黎放低你用緊隻pomade(8)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
冇upppercut 洗頭水 我主要做reuzel 洗頭水 頭皮好冰爽
佢可能轉頭會出個story 回應你
而家邊度仲有得賣nostalgic 的products?
Sleek
幫襯左幾年都係最鍾意當年未開舖前嗰種介紹型式
一開個ig好多款唔同pomade
唔洗特登影到啲產品好靚或者攞出去影相
簡簡單單影張相再打幾句九唔搭八嘅介紹已經好正喔

最鍾意介紹粉紅豬果排,又咩瀨尿牛丸咁
Brosh會唔會好撚爛同難梳?
無用大半年盒uppercut deluxe好撚難梳,掉鳩左
除左豬水仲有無其他水推介?我落完反而覺得吹頭難左(濕髮落)
好撚硬先岩
Brosh會唔會好撚爛同難梳?
無用大半年盒uppercut deluxe好撚難梳,掉鳩左
除左豬水仲有無其他水推介?我落完反而覺得吹頭難左(濕髮落)

我覺得落左豬水吹d髮質會乾左同埋用咩product都會有d kick
用bona fide會唔會好d?
基本上洗頭一定甩,係睇你自己有無親眼見到, 講得誇張d有時你行路或食飯都可能甩左唔知
但落野落得勁我自己覺得用水沖耐少少先會好d 再唔係用護髮素沖一轉水先
再再唔係就用番d易洗少少既product
洗唔洗到oil base架?
洗唔到 油性用護髮素
唉屌,fh用左一排發覺好似對佢有d敏感...用完有少少頭痕手痕 但係又好撚好用 仆街
Fh pomade 浸味有啲頂唔順
要用bluemaan打底先好啲,但兩隻加埋,效果唔差

隻limitless係咪發左霉
fh pomade 就嚟用完
想問下有冇邊隻pomade有更加多hold?
我嘅頭髮如果梳向前邊嘅話會去到下巴左右 😂
Blackship係咪得?
師兄頭髮都幾長wow,你可以只用fh pomade唔落spray唔會散?

如果係師兄技術都好高,有無圖參考下
Bona fide同brosh邊隻好?
同埋就熱,爆汗應該用邊隻好?
衣排仲涼
試左brosh先
爆汗先用江獸
我頭髮到咀個位,fh都得,佢到下巴都係再長多少少啫
Gary 豬仔隻新野 係濕頭落定乾頭落呀 同埋可唔可以restyle 呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞