[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
想問下合裝要合番岩個屬係咪好難 如果我main用心一護 推薦咩裝好? 定其實合多都冇所謂?

合多都無所謂 你可以升上5*做reroll
合返啱個屬難唔難就睇運啦呢D
心一護就強攻角黎 鴨棒轉神體必備 淨返嘅 你是旦有件5*裝係+30%靈壓就OK

升上5*做reroll 講緊老手咋可
齊5屬 狗兔鴨棒 轉神體 之後先搞?
試過用佢送支筆 刷完仲衰
好彩有得揀返要原本

都唔洗老手 你刷啲亂舞關刷埋刷埋好多強化心
合出黎啲錶我都拎去reroll
啱啱roll兩次都係體力 屌佢老母
屌合到心屬狗棒兔棒係冇鴨
想問下合裝要合番岩個屬係咪好難 如果我main用心一護 推薦咩裝好? 定其實合多都冇所謂?

心一護就強攻角黎 鴨棒轉神體必備 淨返嘅 你是旦有件5*裝係+30%靈壓就OK

好彩有得揀返要原本

如果係老屎忽野 我會講明
你唔RE 遲早都要RE 唔通到時又合過D 4*武咩 所以D廢4*係可以keep係度
同埋齊武先定RE武先 其實無乜大分別 你中意做邊樣先都無乜所謂
加上而家3倍書粉 打又會跌武心 其實升5*武唔難
同埋re武係有機會更衰 但都唔洗理 反正目標都只會係 30%攻 30%靈壓

其實以前先仆街 簡都無得比你簡re咗係個個能力就個個
升武又難 因為未有武心 要自己打武食 D經特別少 好痛苦
到你合到升上5*去RE武 發現係垃圾extra要硬食
件濕鳩兔棒仲要有機會中30%靈壓 姐係同無Extra一樣
仲要以前係無協力auto 要手動打

而家真係易好多
肯花D時間同心機其實就OK

好彩有得揀返要原本

都唔洗老手 你刷啲亂舞關刷埋刷埋好多強化心
合出黎啲錶我都拎去reroll
啱啱roll兩次都係體力 屌佢老母

如果係40體力 可以袋住先 比補師用最正 全場hea打無人理
屌合到心屬狗棒兔棒係冇鴨

我個陣要齊都搞咗好耐

我而家有粒5星既力屬轉神 係咪可以照強化用住先? 另外可以點樣再刷效果同轉第2屬性

5*轉神係Extra先?
唔係30%攻 30%靈壓(計咗同屬double) 就RE
20%攻/靈40%血就袋住先都OK

刷效果就無架啦
第2屬性就食5*武 唔洗同款唔洗同屬 總之係5*就OK
or
食筆(其實佢以前屬於5*武嚟)

巴打 我頭先打6*教室 打到呢隻 請問係咪比牛一食?

升能力樹/LV突破

升能力樹/LV突破

其實 仲可以升爆佢先 有50石
請問要點升六星?(五星已lv100
請問要點升六星?(五星已lv100

呢樣我都第二次答 樓主答埋可能過十次

你技能樹升到100% 出返去會變左做界限突破

有崩玉就可以升做6星
琴晚貪得意淘寶買左石號
$100人仔 3900石
抽左2500先中到心一護
仲有心月島同一堆垃圾
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

買就最好買有千血角個D啦...勁過電影角
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

話說 呢D 石AC 到底石從何來
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

個賣家話係每日登入拎石,因為個AC登入日數有成500日
但一定係外掛,個AC送左隻200LV既山本
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

個D好貴,幾百蚊起跳
我窮J買個黎抽下野過下手癮算
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

有模擬器可以一次過整理多個ac 然後每天登入 200lv 山本是其中一次活動送一隻200lv 人物 抽完然後5選1
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

個D好貴,幾百蚊起跳

其實係貴幾多
我覺得反正你都係買 不如買好少少 但保值D嘅
大力巴 亂舞角升到6星後

sup技會唔會仲有得開?

諗緊要唔要用啲崩玉開隻夜一
大力巴 亂舞角升到6星後

sup技會唔會仲有得開?

諗緊要唔要用啲崩玉開隻夜一

150會有得升多次
200就不了
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

個D好貴,幾百蚊起跳

其實係貴幾多

我見千血個D 4 500人仔
諗住而家D石留住到時千血再抽
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

有模擬器可以一次過整理多個ac 然後每天登入 200lv 山本是其中一次活動送一隻200lv 人物 抽完然後5選1

以為係外掛升到200LV
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

以為係外掛升到200LV

無所謂 反正都已經係無人用嘅角
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

個D好貴,幾百蚊起跳

其實係貴幾多

我見之前post d巴打 300 200就有2隻千血角
琴晚貪得意淘寶買左石號
仲有心月島同一堆垃圾

個D好貴,幾百蚊起跳

其實係貴幾多

我見之前post d巴打 300 200就有2隻千血角

我搵唔到,算啦都買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞