[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
玩左兩日
想問150lv點先上到200

滿左技能樹跟住用意志能力解放
意志可以降臨掉落 或者新滿200lv 送一粒

做曬周任 都有一粒嘅
有d event都會送一兩粒

btw打多D 降臨係真嘅
150+ 上限要食 雫

Farm雫真係煩撚到癲
共鬥係咪拎石最快方法
玩左無耐 不斷儲石 忍緊唔抽角色
共鬥係咪拎石最快方法

得理d垃圾角色咋 但又要忍住等正pool先抽
共鬥係咪拎石最快方法

加油巴打
我果陣都係忍到出劇場版pool先抽
又要刷60萬了
又要刷60萬了

國際版?
共鬥係咪拎石最快方法

無抽到電影角個pool咩?
不過唔緊要 聽日又有月尾pool預告
共鬥係咪拎石最快方法

最快拎石應該係打故事
啲肥仔旋風斬好鬼痛
食佢一set都已經無咗一半血

轉轉斧仲要有高機率痲痺 同跳跳一撚樣煩 虛圈個D拉筋飛埋黎個D
不過而家D招下下都大範圍到仆街 已經好少有機會食到
呢2隻好似係唯二無進化ver既怪 因為本身已經太勁秋
想問其實幾耐先可以攞到回歸獎勵?
抽咗50抽力pool都唔中 想比自己冷靜下

回歸獎勵
推介巴打們幾個utube channel
Topcrunch, spitefulhopes, bleachcowboy
佢地有啲片都做下角色review同埋新手建議

不過都係要講下 spite hopes係用外掛嘅

原來係掛狗
我覺得topcrunch講介得好清楚好詳細

佢以前好廢下 而家越做越好(雖然都仲有D鳩UP) 抵佢嘅
最撚ON9個個應該係twogame乜鳩個個0刃youtuber 同埋BBS top 10系列

不過都係要講下 spite hopes係用外掛嘅

同埋 其實我都有做開...

有咩外掛好用

屌 誤會啦 我係話 我有做開BBS youtube片

屌 都係再講清楚D 我無用過外掛玩BBS

淨係知D支那仔 10個有9個都係用外掛

巴打channel係咩

等佢話你知

自己宣傳自己怪怪地
我淨係做gameplay片咋
本來都做得好鳩下 唔多人睇
而家外掛狗仲要即日10 10 10隻角 我更加無人睇
共鬥係咪拎石最快方法

最快拎石應該係打故事

但共鬥一場有9粒
共鬥係咪拎石最快方法

最快拎石應該係打故事

但共鬥一場有9粒

但個個...你拎哂600粒就無架啦啵
共鬥係咪拎石最快方法

最快拎石應該係打故事

但共鬥一場有9粒

但個個...你拎哂600粒就無架啦啵

諗落 都可以話係最快拎石嘅方法嘅....
又要刷60萬了

國際版?

唔熟日本索性玩英文版算

有咩外掛好用

屌 誤會啦 我係話 我有做開BBS youtube片

屌 都係再講清楚D 我無用過外掛玩BBS

淨係知D支那仔 10個有9個都係用外掛

巴打channel係咩

等佢話你知

自己宣傳自己怪怪地
我淨係做gameplay片咋
本來都做得好鳩下 唔多人睇
而家外掛狗仲要即日10 10 10隻角 我更加無人睇

你唔放一眾巴打唔會心息
啲肥仔旋風斬好鬼痛

轉轉斧仲要有高機率痲痺 同跳跳一撚樣煩 虛圈個D拉筋飛埋黎個D

講起虛圈又想問下,點解打虛圈d虛無黃字
明明我有虛殺手
聽日新果個活動要全clear先有得玩?
啲肥仔旋風斬好鬼痛

明明我有虛殺手

黃字係克屬 彩字先係克特性?
利申 新手
啲肥仔旋風斬好鬼痛

明明我有虛殺手

利申 新手

應該咁講,打平時d字虛係有顏色
但係打虛圈d虛就得白色
啲肥仔旋風斬好鬼痛

明明我有虛殺手

利申 新手

但係打虛圈d虛就得白色

召喚大力巴
啲肥仔旋風斬好鬼痛

明明我有虛殺手

利申 新手

但係打虛圈d虛就得白色

召喚大力巴

係咪認錯破面做虛呀?
Arrancar同hollow唔同killer效果架喎
啲肥仔旋風斬好鬼痛

明明我有虛殺手

利申 新手

黃字係剋屬,啲字有彩邊係有killer效果
又剋屬又有killer就會大大隻彩字咁既效果
唔知形容得岩唔岩
啲肥仔旋風斬好鬼痛

明明我有虛殺手

利申 新手

但係打虛圈d虛就得白色

召喚大力巴

係咪認錯破面做虛呀?
Arrancar同hollow唔同killer效果架喎

係呀巴打
破面arrancar 同 虛hollow係2款唔同嘅怪嚟 自自然對應嘅killer都唔同

你虛圈打個D係破面嚟 我之前都唔明 做乜要再分 ON99 同埋又無個地方寫明隻怪係虛定破面 新手點分呀
加上 而家佢地D關中意死神 破面 虛 撈埋一齊 所以都好難知邊隻打邊隻
不過玩得多應該都開始分到

想分得清?
最易就係打故事關 順住落直到入虛圈 個度分得最清晰 一入虛圈你見到嘅所有怪都係破面 現世個D就虛

D破面係有著白衫 而虛係無 赤裸裸
係有一隻特別少少
就係係虛圈沙漠潛地個D不定期跳出嚟痲痺你個D仆街
個隻破面嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞