[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
同埋依家先入坑 有冇話要刷邊隻做首抽先岩
打完一開始果關 免費一抽抽左隻普通藍柒有冇用

打完一開始果關免費抽既都係廢嫁喎
(好似係

了解
啱先收到料

速一心
知白斬月
技崩玉藍染
藍染即時成為全GAME最高靈壓個隻角 753SP-12%CD 高過千血柒頭
速一心同知白斬月就分別係 743攻25%NAD 755攻20%NAD

邊個係千血柒頭?冬獅郎?

突然出個咁屈既角色即係逼人all in姐,到時冇石抽千血第2彈又要課金
http://jp.bravesouls.fyi/characters/
更新咗新3角
隻藍染真係痴撚哂線

講下點痴線
佢全game最高靈壓

有強攻double hit嘅同時有普攻傷40% 呢種組合淨係出現過2次 周一周技一 而呢隻藍染係第3隻

佢強攻2大家會見到係40秒cd 因為呢招係buff the party
全隊加33%攻防會 10秒多dd
同時
佢習得技有招強化時間延長 姐係加多一個double 10秒

咁各位留意到 佢特性係-12%cd 插哂最少全-12%cd
-48%cd 已經可以玩全隊無限buff

姐係有佢全隊全程能力都保持多33%攻防會

咁恐怖

全程BUFF
一陣睇埋個模組就可以知有幾屈機

咁即係藍染係大獎

幾肯定係
睇能力+習得已經知OP

幾時先會知夾邊幾隻舊角一齊抽?
應該預1000石去玩

咩係蘿蔔

我估係個D好似KKK個D怪?
BTW 咩係錢呀 senna?

係呀
錢呀係個隻女角
因為我dl個套個翻譯係亂尻咁譯 佢譯咩我咪打咩囉

好唔好睇?呢集劇場版

我覺得曬左我個半鐘
原本想睇隻boss幾勁 點知係正宗一招收你皮

死神一招便當 作為讀者應該都慣嫁啦

大佬 話曬都電影呀 交下貨都懶 正仆街

你諗下友哈個結局
http://jp.bravesouls.fyi/characters/
更新咗新3角
隻藍染真係痴撚哂線

講下點痴線
佢全game最高靈壓

有強攻double hit嘅同時有普攻傷40% 呢種組合淨係出現過2次 周一周技一 而呢隻藍染係第3隻

佢強攻2大家會見到係40秒cd 因為呢招係buff the party
全隊加33%攻防會 10秒多dd
同時
佢習得技有招強化時間延長 姐係加多一個double 10秒

咁各位留意到 佢特性係-12%cd 插哂最少全-12%cd
-48%cd 已經可以玩全隊無限buff

姐係有佢全隊全程能力都保持多33%攻防會

咁恐怖

全程BUFF
一陣睇埋個模組就可以知有幾屈機

咁即係藍染係大獎

幾肯定係
睇能力+習得已經知OP

幾時先會知夾邊幾隻舊角一齊抽?
應該預1000石去玩

一陣3點會更新 到時就知

我估係個D好似KKK個D怪?
BTW 咩係錢呀 senna?

係呀
錢呀係個隻女角
因為我dl個套個翻譯係亂尻咁譯 佢譯咩我咪打咩囉

好唔好睇?呢集劇場版

我覺得曬左我個半鐘
原本想睇隻boss幾勁 點知係正宗一招收你皮

死神一招便當 作為讀者應該都慣嫁啦

大佬 話曬都電影呀 交下貨都懶 正仆街

你諗下友哈個結局

由無月秒鳩藍染開始 我發現一護次次都係一招秒魔王

jp international兩個都得
等聽日3點先刷首抽啦
冇用

多謝解答
不過聽日先刷係因為有新野出?

可以睇返樓上,聽日會有一心,白一護,蝴蝶藍柒嘅pool
資料流出睇到stat同習得技都好勁下
可以等聽日先刷

jp international兩個都得
等聽日3點先刷首抽啦
冇用

多謝解答
不過聽日先刷係因為有新野出?

可以睇返樓上,聽日會有一心,白一護,蝴蝶藍柒嘅pool
資料流出睇到stat同習得技都好勁下
可以等聽日先刷

再提提大家 一陣4-5點度官方twitter就會有片j
on撚9 藍染大技仲要有即死效果
屌 好想要白斬月,好撚型 藍柒再勁都係無乜感覺,因為唔鐘意蝴蝶樣
屌 好想要白斬月,好撚型 藍柒再勁都係無乜感覺,因為唔鐘意蝴蝶樣

藍柒世一
PS 我覺得輪倚VER 最型
通常刷首抽你地係夠一下就抽 定儲夠十連先

藍柒世一
PS 我覺得輪倚VER 最型

同意 bondage藍染係霸氣D

咩係即死效果

咩係即死效果

必殺技有低機率令目標即死
第一次出現係千血春水大技

咩係即死效果

必殺技有低機率令目標即死
第一次出現係千血春水大技

今次係第2次

咩係即死效果

字面咁解 即死

https://youtu.be/FdC82MfQbTQ?t=147

隻BOSS藍染 有D 紫色波波飛出黎 = 發動左即死效果
其實劇場版條女勁唔勁
玩左幾日抽到佢三技 仲有隻三技無月依加仲有五百石係身
諗緊聽日重生好無
好撚ON9招大技 雖然諗落唔咁整都唔知可以點
https://twitter.com/bleachbrs_en/status/935785489327689728
好撚ON9招大技 雖然諗落唔咁整都唔知可以點
https://twitter.com/bleachbrs_en/status/935785489327689728

藍染嚟
除左藍染有千血程度 另外兩隻咩料
https://twitter.com/Bleach_BS/status/935787937584705536
屌 隻白斬月D技靚到仆街 唔係FAN屎都覺得好撚好J
其實劇場版條女勁唔勁
玩左幾日抽到佢三技 仲有隻三技無月依加仲有五百石係身
諗緊聽日重生好無

OK啦 限定角唔會廢得去邊 不過聽日個3隻都好痴線
通常刷首抽你地係夠一下就抽 定儲夠十連先

睇心情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞