[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
黎緊廿四號個力屬pool有五刃同TT一護
係咪抽得過
知屬得隻狗係咪唔夠?
好想要知二刃四刃
通常幾耐炒一次冷

知狗已經係知屬最勁個隻 所以 唔會唔夠
炒冷就 你預1-2個月

我都想要知四刃
心屬果隻都照殺
係咪抽得過

係 今次真係抽得過 其實連隻黑肉都勁勁地
不過
請自行斟酌
永遠勁野都放係月尾近新角pool出
11月30日就出新角
11月27就個力pool完同時出新角預告
知屬得隻狗係咪唔夠?
好想要知二刃四刃
通常幾耐炒一次冷

知狗已經係知屬最勁個隻 所以 唔會唔夠
炒冷就 你預1-2個月

我都想要知四刃
心屬果隻都照殺

呢隻game嘅4刃同2刃有特別優待 永遠都整得特別勁
隻隻都屈機
我估12月尾step up抽會炒
突然間啲人無哂

係咪抽得過

不過
請自行斟酌
11月30日就出新角

11月30係咪都係6%
其實6%多幾隻5星難抽d定3%必中勁野難抽d
係咪抽得過

不過
請自行斟酌
11月30日就出新角

11月30係咪都係6%

Um... 3% 最灰試過 1500 石 得個吉
6% 試過 2000石 係咁中舊野..

你覺得邊個慘D....
係咪抽得過

不過
請自行斟酌
11月30日就出新角

11月30係咪都係6%

你覺得邊個慘D....

有千血日番仲洗唔洗抽今次力屬
定留返黎抽自己缺果隻屬

一個月新一個月舊 今個月新 下個月就舊 無記錯好似係4刃亂舞(4刃一歸樣)

btw 3倍都係勁難出d書

認同, 星期二打咗成日都係得十幾本

唉 拎去打降臨幾隻200lv啦

唔想搞到好似老屎忽心態...但一日十幾本已經好多架啦
以前無必跌銀色球 你可以手動打哂成場1粉都無(以前無auto)
同埋可以打足成日都無書 好痴線架
當然 而家可以你都可以話難出嘅
不過係我角度嚟講已經係易出咗好多 又場主bonus 又surprise

屌 好有老屎忽feel sor 有感而發only

場主bouns即係咩

場主開場會有額外獎勵 得場主先有
自己開場 完場最尾會有一格獎勵 係特別D 有橙色框框住 個個就係場主bonus
平時無3倍卜粉就係靠呢舊野刷卜

仲有就係surprise 完場會有額外獎勵 用藍色框框住 所有人都有

開場真係好出好多
打左5場 3本書 都係場主bouns
係咪抽得過

不過
請自行斟酌
11月30日就出新角

11月30係咪都係6%

你覺得邊個慘D....

定留返黎抽自己缺果隻屬

可以咁講 有千血日番 呢個POOL 你既目標只有 6手5刃
就算唔抽 你力屬角有排都唔會太輸蝕
係咪抽得過

不過
請自行斟酌
11月30日就出新角

11月30係咪都係6%

你覺得邊個慘D....

定留返黎抽自己缺果隻屬

可以咁講 有千血日番 呢個POOL 你既目標只有 6手5刃
就算唔抽 你力屬角有排都唔會太輸蝕

其實係可以WFC
有千血柒頭可以唔洗理呢個pool
係咪抽得過

不過
請自行斟酌
11月30日就出新角

11月30係咪都係6%

你覺得邊個慘D....

係6%
之於邊個好抽d答你唔到
不過對新手嚟講點都係6%正d 就算唔係新角都有石回收
strong hold
我reroll左6次 1次靚屬都未出過 屌
strong hold

我洗左同一件野超過100次都洗唔到30靈壓
strong hold

一切都係運
strong hold

same here
而家5屬齊哂110%
strong hold

same here
而家5屬齊哂110%

嘩 你所有道具110% ?咁痴線
strong hold

same here
而家5屬齊哂110%

30攻即係連埋屬bouns先30?

個D好貴,幾百蚊起跳
我窮J買個黎抽下野過下手癮算

其實係貴幾多
我覺得反正你都係買 不如買好少少 但保值D嘅

我見千血個D 4 500人仔
諗住而家D石留住到時千血再抽

我見之前post d巴打 300 200就有2隻千血角

我搵唔到,算啦都買左

千血狛村 千血日番 200
加多3000石

有無link
搵左幾間無呢D買

間野叫暢遊樂園

買左返黎隻千血角係咪得1LV?
strong hold

same here
而家5屬齊哂110%

即係鴨狗棒再加其他一件道具30% 靈壓

我搵唔到,算啦都買左

加多3000石

有無link
搵左幾間無呢D買

間野叫暢遊樂園

係啊 但係好易升 入面好多資源 我hea玩幾日都幾隻150 1隻200

我搵唔到,算啦都買左

加多3000石

有無link
搵左幾間無呢D買

間野叫暢遊樂園

係啊 但係好易升 入面好多資源 我hea玩幾日都幾隻150 1隻200

而家先搵到,係左第間買
但而家買多個AC又好曬
唔知點好
strong hold

same here
而家5屬齊哂110%

30攻即係連埋屬bouns先30?

strong hold

same here
而家5屬齊哂110%

即係鴨狗棒再加其他一件道具30% 靈壓

搞咗好耐

我搵唔到,算啦都買左

加多3000石

有無link
搵左幾間無呢D買

間野叫暢遊樂園

而家先搵到,係左第間買
但而家買多個AC又好曬
唔知點好

抽埋先囉 今個pool中唔中到一護
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞