[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
開局抽普通ウルキオラ同崩玉藍染掂唔掂

仲有無月一護

崩藍勁呀大大力
普通四刃應該係首啲垃圾啦
無月都唔錯啦,冇其他選擇黎講都幾勁

Thanks
抽左3000石都冇白斬
巴打們覺得應唔應該再抽

利申冇知屬角,對白斬有愛

有愛咪上lor
但係冇人包再抽就會中
不如留石下個pool
利申冇白斬
琴日再追多十抽中左白斬
其實十抽同逐吓抽有冇分別

有時十連會送一舊崩玉,個pool會寫話有無送
實際上應該無分別,個人嚟講我覺得逐下抽出五星機會率高d
又追多2次10抽
我要斬手指了
打左250石 中左一心 4000石總算叫有隻新角

一心係咪同咩龍差唔多

一心高傷過乜龍 不過差別唔算大
同埋一心D強攻靚十倍
想問下如果中多隻想食黎升技, 係咪直接食就可以, 唔使再花資源升左先食?

仲升過!? 打撚死營運呀
就咁食is ok
同埋就算你6*咗隻野 都可以照食5*個隻嚟升技
點樣set死一隊係battle 俾人打

成日怕 練新角果時 會放左出battle 俾人刷分

cls 升緊新角比人打到落2000

唔關事其實 你用邊隊打 人地就打返邊隊 唔信你撳排行個度睇
照show返你之前用個隊
而只有team1先會比到人睇 姐係你撳入去人地度睇個隊 其實就係佢隊Team1嚟
而Team1第1個隻就係人地FD子用到個隻

原來分隊係咁用
我平時用死第一隊,次次都換角唔換隊

成日team1擺D抵死組合 射場 吉良 69
無月咁既裝夠做??

OK啦 都無得簡 不過無月大技幾勁 可以考慮下整返個有靈壓嘅build
想問知屬平子真子係咪幾勁 我見個評價網SS 不過用落又唔覺

普攻範圍好大,幾好手感呀

個評價網始終都係有水份
不過佢係勁在普攻強攻乜柒都大範圍
雖然我自己唔多中意用佢

長痛同短痛嘅分別

有時十連會送一舊崩玉,個pool會寫話有無送
實際上應該無分別,個人嚟講我覺得逐下抽出五星機會率高d

十抽送崩個D係炒冷先會 新角POOL唔會有呢D野
抽左3000石都冇白斬
巴打們覺得應唔應該再抽

利申冇知屬角,對白斬有愛

有愛咪上lor
但係冇人包再抽就會中
不如留石下個pool
利申冇白斬

巴打有道理
抽多十抽都係冇就認命了
無月咁既裝夠做??

OK啦 都無得簡 不過無月大技幾勁 可以考慮下整返個有靈壓嘅build

好 唔該大力巴
支鴨棒合咁耐都係得2支仲要同屬
我屌,我發誓由哩刻開始,一日唔出千血角,我都唔會再比石出去抽角
真係嬲到震
想問依家個強化石加成包唔包升200lv d水滴?

唔清楚你指邊個 不過你撳入去應該有寫入面有咩架啵
話說 又就嚟1001 多謝咁多位巴打推post

加上角黃色寫住強化晶加成
打降臨會唔會跌多d 升200lv水滴

我打呢啲120lv 都成日一場6粒水滴到 不過唔知算唔算多

好似兩倍係唔適用於droplet

岩岩打左鋪4星降臨 11滴 嚇左一嚇

岩岩打左鋪4星降臨 11滴 嚇左一嚇

咁係你好彩 不過 個2倍係唔包雫
可能因為嚟緊星期一會開一個專打雫嘅關先咁搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞