[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
請問打返o黎個D4星 魂有咩用?

肥料, 拎去將啲角色突破界限

其實仲可以做support PVP好有用 佢個特性係減傷 同埋記得升爆佢拎35石

升爆lv之後點樣禁拎石?通訊個到無野拎既

4突左未

我只係5星 4星角色 Level max
之後無禁任何野
應該點搞?

界限突破 再點滿技能樹
請問打返o黎個D4星 魂有咩用?

肥料, 拎去將啲角色突破界限

其實仲可以做support PVP好有用 佢個特性係減傷 同埋記得升爆佢拎35石

4突左未

之後無禁任何野
應該點搞?

界限突破 再點滿技能樹

入角色info 界限突破食其他角色 可以level上限升20

5星角色要另外入技能樹 其中一格係 level上限+20
開到果格就夠

4突左未

之後無禁任何野
應該點搞?

界限突破 再點滿技能樹

入角色info 界限突破食其他角色 可以level上限升20

5星角色要另外入技能樹 其中一格係 level上限+20
開到果格就夠

唔該哂你同樓上個巴打
係咪又多個新pool?個新pool做乜鳩?又係電影條女+最後月牙一護

隻速一護係咪好勁

同埋隻力5刃係強攻定普攻角?

入game時個五角型圖話佢攻擊>靈壓

但明明佢數值上係靈壓多過攻擊

因為電影角同千血角一樣唔會擺落大池度
姐係除非KLab屎忽痕炒冷 如果唔係你都唔會抽到
所以佢會連續開多幾個pool比你追 比你自己計劃下D石點洗好
13日個日其實已經預告定哂邊幾日會炒邊隻 詳情可以睇返公告

無月已經唔再勁 但都仲叫可以用 不過乜龍都勁過佢
同埋如果你有千血春水/周年一護/速劍八就更加可以無視隻無月

反而入面有隻心屬神角 隊長銀 睇你有無興趣啦
不過如果你有心一護就可以唔理

6手5刃係特別少少 KLab廢事佢太屈機 推低佢攻擊 推高返DD個靈壓
不過你用下就會覺得佢普攻痴撚哂線 強攻就普普通通
習得技又普攻double hit(2倍傷) 一招關於強攻傷嘅加成都無
全部習得技都係加強個普攻 特性also
同埋 其實佢都係攻擊大過靈壓
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61176

thanks大力巴
我之前都覺得柒左 我發覺升完技能樹
佢攻擊會變得高過靈壓
我問個時啱抽到 仲未升 自膠
係咪又多個新pool?個新pool做乜鳩?又係電影條女+最後月牙一護

隻速一護係咪好勁

同埋隻力5刃係強攻定普攻角?

入game時個五角型圖話佢攻擊>靈壓

但明明佢數值上係靈壓多過攻擊

因為電影角同千血角一樣唔會擺落大池度
姐係除非KLab屎忽痕炒冷 如果唔係你都唔會抽到
所以佢會連續開多幾個pool比你追 比你自己計劃下D石點洗好
13日個日其實已經預告定哂邊幾日會炒邊隻 詳情可以睇返公告

無月已經唔再勁 但都仲叫可以用 不過乜龍都勁過佢
同埋如果你有千血春水/周年一護/速劍八就更加可以無視隻無月

反而入面有隻心屬神角 隊長銀 睇你有無興趣啦
不過如果你有心一護就可以唔理

6手5刃係特別少少 KLab廢事佢太屈機 推低佢攻擊 推高返DD個靈壓
不過你用下就會覺得佢普攻痴撚哂線 強攻就普普通通
習得技又普攻double hit(2倍傷) 一招關於強攻傷嘅加成都無
全部習得技都係加強個普攻 特性also
同埋 其實佢都係攻擊大過靈壓
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61176

thanks大力巴
佢攻擊會變得高過靈壓

好想要呀屌

thanks大力巴
佢攻擊會變得高過靈壓

好想要呀屌

搏盡無悔
我都好想抽無月一護雖然好似已經唔勁

thanks大力巴
佢攻擊會變得高過靈壓

好想要呀屌

搏盡無悔

7x10抽 +13單抽都冇有乜計
收手喇

反而早兩個星期 唔知邊張劵 中左無月
我想問四星係咪冇得升五星?
屌,知屬二刃咁撚勁既
一堆黑霧秒左

灰色果D四星係

灰色果D四星係

金四星都冇架下話
其實心屬銀勁係邊
好鐘意呢個角色
但有心電影一護唔上追

灰色果D四星係

金四星都冇架下話

講起又係
自膠
其實心屬銀勁係邊
好鐘意呢個角色
但有心電影一護唔上追

所以我咪話如果有心一護就可以唔洗理呢隻野
其實心屬銀勁係邊
好鐘意呢個角色
但有心電影一護唔上追

所以我咪話如果有心一護就可以唔洗理呢隻野

之於你問邊度勁 心銀模組我覺得幾正架啵
屌,知屬二刃咁撚勁既
一堆黑霧秒左

神角也
最強弱體角
想問下sup角姐係咩呀?姐係好似依家果隻亂舞夜一咁 我升到100lv仲升唔升埋佢150lv好呀

升 點解唔升
亂舞角上6*除咗特性強化 仲有75石啵
而已而家有佢專用強化石打 你唔夠料升 都可以打夠石先

thanks大力巴
佢攻擊會變得高過靈壓

好想要呀屌

搏盡無悔

收手喇

搏到咁...
想問下sup角姐係咩呀?姐係好似依家果隻亂舞夜一咁 我升到100lv仲升唔升埋佢150lv好呀

升 點解唔升
亂舞角上6*除咗特性強化 仲有75石啵
而已而家有佢專用強化石打 你唔夠料升 都可以打夠石先

答埋 sup角姐係 特性有用 但隻野垃撚圾 例如 完現白哉

thanks大力巴
佢攻擊會變得高過靈壓

好想要呀屌

搏盡無悔

收手喇

搏到咁...

不過總有日會中嘅
屌,知屬二刃咁撚勁既
一堆黑霧秒左

神角也
最強弱體角

唔怪得啦,連還拖既機會都無

想問下要全6%up定體力40%up好?
件装係諗住俾千血柒頭用

想問下要全6%up定體力40%up好?
件装係諗住俾千血柒頭用

緊係血啦
屌,知屬二刃咁撚勁既
一堆黑霧秒左

神角也
最強弱體角

聽你咁講 PVP?
PVP其實佢唔勁得去邊 因為24秒開技時間太慢
你還唔到拖 應該係對面隻G2玩埋繼承 如果唔係無乜可能秒到
屌,知屬二刃咁撚勁既
一堆黑霧秒左

神角也
最強弱體角

聽你咁講 PVP?
PVP其實佢唔勁得去邊 因為24秒開技時間太慢
你還唔到拖 應該係對面隻G2玩埋繼承 如果唔係無乜可能秒到

不過PVE係神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞