[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
三陪沙書要打夠幾多先夠用

我都想知 我依家有十幾本知書 幾時先好停呢

我覺得打愈多愈好啦, 肯定有機會要重抽第二效果既
有無人而家得閒刷極限170

Room no: 742372
用緊小烏

用緊小烏

咁少人
我出返去打喇咁

用緊小烏

咁少人
我出返去打喇咁

哩度普遍都係新手啊, 巴打
想一齊打都唔係咁易
喺換嘢嗰度用800金幣換邊隻好用啲
喺換嘢嗰度用800金幣換邊隻好用啲

加強化石個兩隻都OK
即阿近同另外一個
升技條鎖匙你地會點用
求其用都OK?

用緊小烏

咁少人
我出返去打喇咁

對唔字呀巴打 我病咗 啱先仲訓緊
三陪沙書要打夠幾多先夠用

我都想知 我依家有十幾本知書 幾時先好停呢

我覺得打愈多愈好啦, 肯定有機會要重抽第二效果既

緊係越多越好啦
極限唔剋屬打唔打得過?
費事害人, 加上岩岩上七席

無話打唔過 問題係有無人肯比你打
抽到2隻茜雫 係咪即食升必殺技

升技條鎖匙你地會點用
求其用都OK?

其實係
你唔想等降臨個陣咪用咗佢
極限唔剋屬打唔打得過?

120 呀近
入左場見個個知屬200lv都係回頭算
係咪啱屬 150 D人都肯一齊打
升野升得好慢
玩左20日都未有一隻200lv

玩咗20日今日第一隻200lv

玩左就黎一個月,整緊第7隻200

狂打降臨?

其實係咪每一屬有一隻就夠

係呀我狂打 ,自己有符個陣就開場,得閒就打5星降臨,唔得閒玩個陣就auto4星
我而家係每隻屬都有隻200,因為我速同知屬練起左個兩隻都係玩普攻,想呢兩個屬都各整多隻係玩強攻,其實而家心屬個隻都係普攻,但係因為抽唔到月島或者一護所以無得整

聽佢地講好似要一紅一藍

盡量姐 其實再準確D 係要埋補師
不過急乜呀 比你真係升到一紅一藍一heal
你都仲要有3套唔同嘅裝 比你可以即時換角
極限唔剋屬打唔打得過?

120 呀近

150應該肯 因為以前未有200lv都係咁打 加上而家有120 7席極限 所以實得既
入到去 睇下紅藍攻擊補師合唔合比例(青2紅2)/場主要求
合到嘅多數都唔理你
極限唔剋屬打唔打得過?

120 呀近

150應該肯 因為以前未有200lv都係咁打 加上而家有120 7席極限 所以實得既
合到嘅多數都唔理你

因為其實個120真係好易 同你平時打降臨差唔多難度 不過多DD王同有超盾怪
巴打 我刷咗三日首抽了 今次刷個時用咗300金幣換卷中咗牛角一護 可以開波未
巴打 我刷咗三日首抽了 今次刷個時用咗300金幣換卷中咗牛角一護 可以開波未

...算啦 玩住先
啱先睇返post 2 原來仲有D問題我溜眼
咁多位巴打 有咩疑問 未有解答嘅 希望你地可以問多次
我都刷左好多日 終於齊心一護同新女 可以開始

好有恆心

好有恆心

上面巴打話1個月就好幾隻200lv

邊度黎咁多崩意 崩玉就話有得換
上面巴打話1個月就好幾隻200lv

邊度黎咁多崩意 崩玉就話有得換

個位巴打打好多降臨 再加 運氣好 降臨跌得多崩意
同埋指令 再加升完1隻有1粒崩意回收
其實係可以1個月升7隻 不過真係要好好運氣

BTW 其實我都覺得個位巴打幾勁 新入坑就1個月7隻
極限唔剋屬打唔打得過?

120 呀近

合到嘅多數都唔理你

因為其實個120真係好易 同你平時打降臨差唔多難度 不過多DD王同有超盾怪

我一入場就死咗
幾hit 3百幾咁扣, 無咩野我都係出返去先, 費事累人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞