[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
strong hold
我reroll左6次 1次靚屬都未出過 屌

我洗左同一件野超過100次都洗唔到30靈壓

same here
而家5屬齊哂110%

30攻即係連埋屬bouns先30?

出黎出去都係6%

我搵唔到,算啦都買左

千血狛村 千血日番 200
加多3000石

有無link
搵左幾間無呢D買

間野叫暢遊樂園

買左返黎隻千血角係咪得1LV?

係啊 但係好易升 入面好多資源 我hea玩幾日都幾隻150 1隻200

而家先搵到,係左第間買
但而家買多個AC又好曬
唔知點好

抽埋先囉 今個pool中唔中到一護

中到心一護

我搵唔到,算啦都買左

千血狛村 千血日番 200
加多3000石

有無link
搵左幾間無呢D買

間野叫暢遊樂園

買左返黎隻千血角係咪得1LV?

係啊 但係好易升 入面好多資源 我hea玩幾日都幾隻150 1隻200

而家先搵到,係左第間買
但而家買多個AC又好曬
唔知點好

抽埋先囉 今個pool中唔中到一護

中到心一護

我想日口我想問下呢隻角色係咪要玩強攻 如果係既話呢個武器岩唔岩佢用 因為有啲係咩會心果啲 我正係知靈壓係加技能傷
我想日口我想問下呢隻角色係咪要玩強攻 如果係既話呢個武器岩唔岩佢用 因為有啲係咩會心果啲 我正係知靈壓係加技能傷

普攻角嚟 所以呢件武器啱佢

唔該唒你 另外我想問下會心係加角色啲咩架

爆擊

爆擊

暴擊率only

爆擊

暴擊率only

唔該唒你地

爆擊

暴擊率only

唔該唒你地

另外我合左枝狗棒 會心變0 但攻擊同體力會加3% 咁應唔應該比埋佢用呢?

爆擊

暴擊率only

唔該唒你地

其實有提到點樣簡單分普攻角定強攻角
攻擊>靈壓 = 普攻角
靈壓>攻擊 = 強攻角
攻擊靈壓相近 = 玩乜都得

我估你係唔清楚200LV之後D數字係點
http://jp.bravesouls.fyi/characters/
呢個網有齊D數據 咁就知隻角應該玩乜
聽日個力pool好似幾吸引 我力得劇場版條女同勇音
順帶一提 27號之後既垃圾pool

少有嘅高質炒冷pool
不過都要提提大家 27日就係出新角預告 11月30就係出新角pool
抽唔抽就自己諗

少有嘅高質炒冷pool
不過都要提提大家 27日就係出新角預告 11月30就係出新角pool
抽唔抽就自己諗

30係出另外新角定都係劇場果幾隻?

少有嘅高質炒冷pool
抽唔抽就自己諗

30係出另外新角定都係劇場果幾隻?

30係出新角嘅同時 炒緊電影一護
之於係出咩就27日15點會預告
想求個意見
而家我主力係乜龍同心一護
另外有隻勇音做緊sup,洗唔洗拉出黎做隊員?
仲有想問下建唔建議抽今次力屬pool
定係等27號新角
(有1600石左右)
黎緊24號個pool 我有心一護 同新劇場版女
仲洗唔洗抽?留石等月尾pool?
新劇場版 蝴蝶結accessory 係咪限時打爆 劇場版story mode 先有
我好似遲左
想求個意見
定係等27號新角
(有1600石左右)

呢個就係難處 我都唔識答
個力pool係3隻都勁 好少可 就3%
然而 知道新角係咩 就一定係呢個pool完個刻(27日報
因為15點就會出公告同換pool
新角就11月30日 6% 3隻新+6隻舊
我都覺得好難答
不過3%炒冷就多數係小抽怡情 單抽幾下碰下運氣
黎緊24號個pool 我有心一護 同新劇場版女
仲洗唔洗抽?留石等月尾pool?

我覺得可以留石 不過呢個pool我覺得幾高質 單抽幾下都OK嘅
新劇場版 蝴蝶結accessory 係咪限時打爆 劇場版story mode 先有
我好似遲左

係咪係指令度未拎出嚟咋?
想求個意見
定係等27號新角
(有1600石左右)

呢個就係難處 我都唔識答
個力pool係3隻都勁 好少可 就3%
然而 知道新角係咩 就一定係呢個pool完個刻(27日報
因為15點就會出公告同換pool
新角就11月30日 6% 3隻新+6隻舊
我都覺得好難答
不過3%炒冷就多數係小抽怡情 單抽幾下碰下運氣

thx大力巴
睇到個場主差唔多con咗10次打露琪亞
我自己訓地都有啲唔好意思
睇到個場主差唔多con咗10次打露琪亞
我自己訓地都有啲唔好意思

試過狂con 完場開始覺得ON9
直接開多場算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞