[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
想問下,無月一護睇落都係普攻角,但我都見有人玩強攻必殺 秒boss 應該點樣玩好?

雖然已經有二周護 但都係因為有愛所以再練埋佢

呢隻特別d 當年想整隻好似全能嘅角 無月就係
佢強攻傷係唯一一隻習得技+50%
不過特性又普攻傷20%同超高攻
同時又有大技double hit
所以呢隻正確嚟講係玩乜都得
不過 無耐 佢普攻已經無乜特別 後來又大把角普攻高傷過佢
但佢強攻同大技依舊出色 唔差 D人開始更專注佢強攻/大技方面

大力巴係咪講緊速屬一護,大技係無月個隻

yup 招大技而家睇 都仲係覺得好靚
我估無耐應該會出無月remake 因為今個月都出崩玉藍染

可能真係無月個樣咁出去打
依定有396張抽道具卷好想抽晒佢

我有1200 +
想抽就抽LA
而家 活動都出好多
刷裝活動就 5張5張
刷角票活動都 3張3張咁出
如果肯刷其實 好快儲返

我有1200 +
想抽就抽LA
而家 活動都出好多
刷裝活動就 5張5張
如果肯刷其實 好快儲返

你地啲卷係打邊個活動出架 我好似未見過
想問下,無月一護睇落都係普攻角,但我都見有人玩強攻必殺 秒boss 應該點樣玩好?

但佢強攻同大技依舊出色 唔差 D人開始更專注佢強攻/大技方面

唔該大力巴 琴日試左強攻型,都好勁
但強攻我又有二周護⋯

Btw唔好咁快出remake呀屌 新ac岩岩追返中咋 仲升緊

唔該大力巴 琴日試左強攻型,都好勁
但強攻我又有二周護⋯

Btw唔好咁快出remake呀屌 新ac岩岩追返中咋 仲升緊

已經成年前 得閒撚2手就算 呢隻野

新降臨

新降臨

係咪得銀星架咋 即係無得升做6?
咁有咩用 做肥料?

新降臨

咁有咩用 做肥料?

YES 做肥料
同埋應該係 FOR新角 既習得

我有1200 +
想抽就抽LA
而家 活動都出好多
刷裝活動就 5張5張
如果肯刷其實 好快儲返

你而家打NOKIA 個活動 都會抽到

我抽到3裝票仲多過 抽到護庭/金票

我有1200 +
想抽就抽LA
而家 活動都出好多
刷裝活動就 5張5張
如果肯刷其實 好快儲返

你而家打NOKIA 個活動 都會抽到

我抽到3裝票仲多過 抽到護庭/金票

:o you only
me就狂出錢

新降臨

咁有咩用 做肥料?

YES 做肥料
同埋應該係 FOR新角 既習得

同埋你升爆佢有50石架嘛 /隻姐係100石
大家玩咩服?

me日ser

係咪大部分都日
大家玩咩服?

me日ser

係咪大部分都日

我相信大部分都係 但呢度都有d巴打係國際ser
而家係咪都係抽劇場一護果個pool好啲
見到劇場pool專登dl左睇野黎睇
完全吹脹 隻乜龍同錢呀 一隻比人秒 一隻剩係夠d蘿蔔打

睇d巴打話好似等30號抽新pool?

聽日就有gameplay片J 到時先諗都唔遲

ok唔該 忍下手先
速屬豹王勁唔勁?

好期待蝴蝶藍染

咩係蘿蔔
又一日刷唔到意志
又一日刷唔到意志

i know that feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞