[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
藍染係咪一定要追? 中左白斬月睇下要唔留石

視乎你個2屬告唔告急啦
好撚開心呀 十抽中左呀 仲中埋知屬阿散井同速屬無月一護 想問下果兩隻勁唔勁 另外希望大家都十抽中唒新角

無月都OK嘅 隻戀廁就support
打60萬 event 送D 3星將
除左拎去賣好似都冇咩用
偏偏有勁多
黑棺完全詠唱係咪太長所以將D台詞質埋一堆講

不過 今日已經接受咗...
女友單抽又中左隻藍柒......
打60萬 event 送D 3星將
除左拎去賣好似都冇咩用
偏偏有勁多

原意係比新手做肥料
不過佢經驗關就輕鬆拎4*肥 個堆3*就係阻定
推咗咁多頁

大力巴想問下強攻左上有紫色即係咩意思

有機會令人中毒

thx巴打

唔洗 見到識答咪答囉
反正追開post

Nani 都有機會係毒嘅
總之粒制左上粒圖案仔就係代表呢招野有咩異常狀態

我見呀近普攻同有招技都係紫色 2招次次都毒人我重以為只係得毒添

我都覺好易混淆
白斬月真係好正 本身都已經鐘意天鎖斬月

有機會令人中毒

thx巴打

唔洗 見到識答咪答囉
反正追開post

我見呀近普攻同有招技都係紫色 2招次次都毒人我重以為只係得毒添

我都覺好易混淆

表係度

最初無期待咁多
但出到嚟 發現呢隻野好癲
有當年無月個種全能feel 普攻強攻大技傷樣樣足
同埋招24秒吸怪再踢走 好爽

有機會令人中毒

thx巴打

唔洗 見到識答咪答囉
反正追開post

我都覺好易混淆

表係度

順路問下極級NPC開大點閃
佢一入動畫就食硬,又唔係幾覺之前有儲氣果d

最初無期待咁多
但出到嚟 發現呢隻野好癲
有當年無月個種全能feel 普攻強攻大技傷樣樣足
同埋招24秒吸怪再踢走 好爽

最勁我覺得係自帶弱體 同加左攻擊buff無分別 超大力
好撚開心呀 十抽中左呀 仲中埋知屬阿散井同速屬無月一護 想問下果兩隻勁唔勁 另外希望大家都十抽中唒新角

無月都OK嘅 隻戀廁就support

唔該唒大力巴 你真係好有心 仲個仲個答唒我地
玩遲咗一日, 拎唔到粒崩意
大力巴 請問升一心先定無月會有用啲?
1750石 得隻垃圾東仙 唔好話棄game 電話都想dum撚落街
五個十連下下都有五星
屌你一隻白斬月都冇
1750石 得隻垃圾東仙 唔好話棄game 電話都想dum撚落街

你個名
大力巴 請問升一心先定無月會有用啲?

one heart for sure al
抽到藍柒但冇裝用
合咩裝好
鴨棒 狗棒 轉神?
5000石all in
冇一隻新角 抽到浦原都爆埋技
好灰

見唔對路就停下先再抽嗎..

巴打全部十抽

係呀
抽左7百幾石終於抽到藍染,好興奮
抽左1500石影都見唔到
inter ser又出多個60萬關
點刷呀得五張券

想問下,我第一個slot啱啱上到lv5,每升一級所需素材係彩色強化藥x50,一支綠色藥都冇用過
但升完睇番其他2個slot,點解所需素材會變左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞