[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
我想問強化藥有咩用

理個值唔值升做6星 定係留崩玉

無用 不過有玉多就升黎回玉

回玉?

角色第一次150lv 有75靈玉回

想問下係咪降臨角都可以用崩玉上6星
手頭上d 5星得好少 升4星又少玉

降臨角 (銀星) 係冇得上6星的

慢慢 升下D 3 4*上去拎返D 石先LA
我想問強化藥有咩用

升SUP 角既SLOT LV 禁入隻角度會睇到
一定要 同屬 + 6* + 100%左 先可以繼承到佢既能力

最多可以繼承到20% 既能力

刷到爆肝的
1~5LV 要50水 6~10LV 要100水
升一格到10LV 要 750水
打到好撚炆 好撚多做路撚死咗唔起身 屌
我想問強化藥有咩用

一定要 同屬 + 6* + 100%左 先可以繼承到佢既能力

刷到爆肝的

其實有冇話要啲咩基本要求先可以開始刷
打140都掂兩下就死
我想問強化藥有咩用

刷到爆肝的

打140都掂兩下就死

其實所有人都係掂2下就死
我想問強化藥有咩用

刷到爆肝的

打140都掂兩下就死

如果話條件 就係勁嘅強攻角 高靈壓 有轉神體
怕死可以召補師
我想問強化藥有咩用

刷到爆肝的

打140都掂兩下就死

有d慢慢磨都應該夠打 但又唔郁或者離左場
刷意志其實四五星降臨個掉率有無分

Nope

個人感覺係冇...
都係好低.
我想問強化藥有咩用

刷到爆肝的

打140都掂兩下就死

有d慢慢磨都應該夠打 但又唔郁或者離左場

連線唔穩會搞到佢睇落好似無郁
除非佢keep住係開場個個原位

Btw之前有巴打話呢隻game係手機版dark souls 諗落都幾似
大力巴 心一護同技碎鋒都係減14%

咁技碎係咪都可以玩無限放技?

Nope

刷到仆街都無
大力巴 心一護同技碎鋒都係減14%

咁技碎係咪都可以玩無限放技?

可以咁講 -14CD 既你推爆-CD 都可以玩無限放技
碎鋒仲可以閃遠D 真係回技都走佬極快
但你用落就會發現佢D強攻 範圍細左少少
想問下,無月一護睇落都係普攻角,但我都見有人玩強攻必殺 秒boss 應該點樣玩好?

雖然已經有二周護 但都係因為有愛所以再練埋佢

呢隻特別d 當年想整隻好似全能嘅角 無月就係
佢強攻傷係唯一一隻習得技+50%
不過特性又普攻傷20%同超高攻
同時又有大技double hit
所以呢隻正確嚟講係玩乜都得
不過 無耐 佢普攻已經無乜特別 後來又大把角普攻高傷過佢
但佢強攻同大技依舊出色 唔差 D人開始更專注佢強攻/大技方面
想問下,無月一護睇落都係普攻角,但我都見有人玩強攻必殺 秒boss 應該點樣玩好?

但佢強攻同大技依舊出色 唔差 D人開始更專注佢強攻/大技方面

當年抽唔到棄左
點解我成日打pvp都比人秒 明明大家都係150lv 我兩隻普攻角都未打到佢 就比對面同lv既強攻角秒左 公平咩

插曬減傷未

冇呀 我好似得隻獅子公仔係減傷
點解我成日打pvp都比人秒 明明大家都係150lv 我兩隻普攻角都未打到佢 就比對面同lv既強攻角秒左 公平咩

插曬減傷未

冇呀 我好似得隻獅子公仔係減傷

依家活動隻4星一護同PvP cons都可以換到隻減傷 不過全部都4星黎
話時話 其實auto降臨會唔會插2張減傷1張轉圖回血會穩過插-cd 強攻 同 普攻個d
話時話 其實auto降臨會唔會插2張減傷1張轉圖回血會穩過插-cd 強攻 同 普攻個d

可以咁講
強攻角 AUTO 唔穩定的
普攻角 靚裝可以 3減傷就KO 落一個回血就穩定D

大力巴係咪講緊速屬一護,大技係無月個隻
大家玩咩服?

大力巴係咪講緊速屬一護,大技係無月個隻

yup 招大技而家睇 都仲係覺得好靚
我估無耐應該會出無月remake 因為今個月都出崩玉藍染
大家玩咩服?

me日ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞