[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

想問下,我第一個slot啱啱上到lv5,每升一級所需素材係彩色強化藥x50,一支綠色藥都冇用過
但升完睇番其他2個slot,點解所需素材會變左

我明了,個需求量係指個總數
彩色可以任用
我以為彩色同單色係分開計

想問下,我第一個slot啱啱上到lv5,每升一級所需素材係彩色強化藥x50,一支綠色藥都冇用過
但升完睇番其他2個slot,點解所需素材會變左

我明了,個需求量係指個總數
彩色可以任用
我以為彩色同單色係分開計

Exact7ly
五星抽角色嗰張彩券其實係抽邊個pool㗎?
五星抽角色嗰張彩券其實係抽邊個pool㗎?

大池 你入浦原商店 拉到最底見到得隻ON9一護個個
收拾心情 重新出發
收拾心情 重新出發

收拾心情 重新出發

加油呀巴打
講下我自己經歷 我試過7千石都可以係得個吉
個排我係一入GAME就想熄GAME 最後hea玩
點之後幾個pool開始鳩抽都中好野
幾個月後 正當我想棄個陣用劵抽同少少石抽返中哂當時7K石都無嘅野
同時都因為咁 令我抽野小心咗好多
幻想巴加油
祝你下次抽好野野
抽到藍柒但冇裝用
合咩裝好
鴨棒 狗棒 轉神?

我都想問
琴日係到清story攞石終於抽到白斬月
幻想巴加油
祝你下次抽好野野

幻想巴加油
祝你下次抽好野野

仲有個抽咗5K石 希望佢都中
抽到藍柒但冇裝用
合咩裝好
鴨棒 狗棒 轉神?

我都想問

無錯啦 你已經答啱哂佢應該玩咩裝 同埋Extra最好就靈壓啦
白斬月玩咩裝好?
白斬月玩咩裝好?

白斬月其實係全能角嚟 你點build佢都可以好出色
個人推薦狗 鴨 轉神 + all in -CD
D裝最好推哂攻 佢唔洗用兔棒已經好大力 個普攻輸出

多謝大家
近排返工又有d唔如意 搞到個人好灰
請問呢三個係乜?
速屬黎講 無月有冇用
請問呢三個係乜?

角色插件,普攻傷害up, 強攻傷害up, 同強攻-cd
岩先手痕又抽多廿抽,都係咩都無
我宜家都想dum部電話出街
速屬黎講 無月有冇用

有隻速東仙同無月 升邊隻好
速屬黎講 無月有冇用

有隻速東仙同無月 升邊隻好

我會升無月,東仙係廢既

或者試下單抽,我10抽抽唔到轉單抽之後就抽到
請問呢三個係乜?

一隻角色 插住 普攻UP / 強攻UP / -CD 通關一次

我明....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞