[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
幾時先算係首抽? 同埋點樣最快可以拎到頭250石?

求解答

唯有打主線儲10抽啦

10抽除左保底4星仲有冇特別? 定其實單抽無分別?

5星升6星要崩玉
十連會送一粒
你唔缺其實無分別

崩玉除左10抽送 遲d仲會唔9日有途徑入手?

會,登日或者活動或者刷晶刷石關都會送
其實如果信唔過十抽真係單抽都冇咩問題
隻藍染用demo玩落好似麻麻地
反而白斬月同一心都唔錯
35抽 得白斬月同夜一 請問呢2隻評價如何?
35抽 得白斬月同夜一 請問呢2隻評價如何?

白斬勁呀
夜一力屬黎講都係唔錯既角色
5000石all in
冇一隻新角 抽到浦原都爆埋技
好灰
5000石all in
好灰

5000石all in
好灰

仲慘過幻想巴
5000石all in
好灰

見唔對路就停下先再抽嗎..
5000石all in
好灰

5000石all in
好灰

巴打全部十抽
等深宵先抽
次次都係十抽x2 warm up 左先開始十抽出5星
仲要係多數 十抽第一隻必中 四星up 果一下先中5星
試過單抽 冇乜運

但好似好多巴打都係十抽過後 單抽先開始中野
角色圖右上+4 底下個個徽章代表咩
有藍柒 仲要唔要繼續抽果兩隻?

代表你拎左升爆佢果50/75石
如果你重複左兩隻,第二隻就唔會再有得攞

係咪間接曬角
二千七石抽曬都冇白斬
反而出左兩隻無月
石散人安樂

代表你拎左升爆佢果50/75石
如果你重複左兩隻,第二隻就唔會再有得攞

明白 thx

係咪間接曬角

唔係囉
啲運氣去咗另外隻game度
pad兩抽就中咗愛德華
屌 原本儲左600幾石 一隻5星都冇
之後課左2pack,再加臨時升左幾左5-6隻3/4星攞d石去抽
先中一隻藍染
加加埋埋抽左成70幾抽
另外中左2隻東仙,屌
D機率double完都係低到喊
之後課左2pack,再加臨時升左幾左5-6隻3/4星攞d石去抽
先中一隻藍染
加加埋埋抽左成70幾抽
另外中左2隻東仙,屌

你都好呀
劇場pool我100抽先中隻咩咩龍
我完全想像唔到上面位巴打有幾恢
請受小弟一拜
先中一隻藍染
加加埋埋抽左成70幾抽
另外中左2隻東仙,屌

你都好呀
請受小弟一拜

灰到依家game都唔想開
先中一隻藍染
加加埋埋抽左成70幾抽
另外中左2隻東仙,屌

你都好呀
請受小弟一拜

灰到依家game都唔想開

巴打咩時間抽?
十抽定單抽?
好橙
2500石, 抽唔到新野, 要收手了
比預期抽咗好多
有啲後悔PVP之前出減傷無買到 下次唔知要等幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞