[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
屌 原本儲左600幾石 一隻5星都冇
之後課左2pack,再加臨時升左幾左5-6隻3/4星攞d石去抽
先中一隻藍染
加加埋埋抽左成70幾抽
另外中左2隻東仙,屌
D機率double完都係低到喊

你都好呀
劇場pool我100抽先中隻咩咩龍
我完全想像唔到上面位巴打有幾恢
請受小弟一拜

灰到依家game都唔想開

巴打咩時間抽?
十抽定單抽?
好橙

both
3 4點抽
之後課左2pack,再加臨時升左幾左5-6隻3/4星攞d石去抽
先中一隻藍染
加加埋埋抽左成70幾抽
另外中左2隻東仙,屌

你都好呀
請受小弟一拜

巴打咩時間抽?
十抽定單抽?
好橙

both
3 4點抽

唔好灰啦幻想巴
20抽
新角中得白斬月
今次好似個個都中晒伏
不過隻藍染真係好撚勁
仲勁過技一

請問呢個係咩意思?
20抽
新角中得白斬月

屌20抽有新野你中算好彩啦
大把人20抽5星都冇隻

好撚正 10抽即中藍染 今日一起身就見話 new version aizen出左 即中
另外問一問 點解隻 200lv 一護仲係好易死 打co op d人打勁耐都未死 我個隻比d大隻佬打兩打就冇晒血
本身抽左1000石,都仲未見到新角
然後打左一段時間先儲返250石,無期望地抽點知中到白斬月 成個pool唯一一隻想要 好撚開心
本身抽左1000石,都仲未見到新角
然後打左一段時間先儲返250石,無期望地抽點知中到白斬月 成個pool唯一一隻想要 好撚開心

今次咁多人all in 都唔中
1000石 頭20抽中左白斬同一心 之後就全4星了 我重差隻技屬呀

另外想問下劇場個垃圾boss勁定一心勁d
白斬d習得技係咪唔好用0靈壓件裝會比較好

重有今次隻盲眼係咪無用架
先中一隻藍染
加加埋埋抽左成70幾抽
另外中左2隻東仙,屌

你都好呀
請受小弟一拜

巴打咩時間抽?
十抽定單抽?
好橙

both
3 4點抽

唔好灰啦幻想巴

幻想巴=真男人
推咗咁多頁
立一立 9成都係中伏系列
推咗咁多頁

好難得大力巴消失左成日
立一立 9成都係中伏系列

巴打抽成點
推咗咁多頁

大力巴想問下強攻左上有紫色即係咩意思

好撚正 10抽即中藍染 今日一起身就見話 new version aizen出左 即中
另外問一問 點解隻 200lv 一護仲係好易死 打co op d人打勁耐都未死 我個隻比d大隻佬打兩打就冇晒血

我都好想知 啲人企定定都唔扣血 我就一比野圍就死

有裝未

會唔會係人地帶減傷?
藍染個模組麻麻地抽唔抽得過?
推咗咁多頁

有機會令人中毒
推咗咁多頁

有機會令人中毒

thx巴打

有裝未

全廢裝 求整勁裝攻略
3000石新舊角都中晒,係無隻撚樣藍柒,屌你老母
推咗咁多頁

有機會令人中毒

thx巴打

唔洗 見到識答咪答囉
反正追開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞