[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
痴線, 拍住3個隊長打小白, 1分鐘內完場, 佢地啲必殺勁到秒殺boss, 打小怪又會放必殺清場, 有冇咩技巧? 平時想試又做唔到佢地既效果
抽到兩隻五刃應該食一隻升技定做插件
想問下sup角姐係咩呀?姐係好似依家果隻亂舞夜一咁 我升到100lv仲升唔升埋佢150lv好呀

升 點解唔升
亂舞角上6*除咗特性強化 仲有75石啵
而已而家有佢專用強化石打 你唔夠料升 都可以打夠石先

答埋 sup角姐係 特性有用 但隻野垃撚圾 例如 完現白哉

真係唔該唒你解釋得咁清楚 新手比較多野問 希望唔好介意
推介巴打們幾個utube channel
Topcrunch, spitefulhopes, bleachcowboy
佢地有啲片都做下角色review同埋新手建議
Topcrunch, spitefulhopes, bleachcowboy

不過都係要講下 spite hopes係用外掛嘅
抽到兩隻五刃應該食一隻升技定做插件

夠唔夠普攻sup 夠就食
想問下sup角姐係咩呀?姐係好似依家果隻亂舞夜一咁 我升到100lv仲升唔升埋佢150lv好呀

升 點解唔升
亂舞角上6*除咗特性強化 仲有75石啵
而已而家有佢專用強化石打 你唔夠料升 都可以打夠石先

答埋 sup角姐係 特性有用 但隻野垃撚圾 例如 完現白哉

真係唔該唒你解釋得咁清楚 新手比較多野問 希望唔好介意

唔會唔會
痴線, 拍住3個隊長打小白, 1分鐘內完場, 佢地啲必殺勁到秒殺boss, 打小怪又會放必殺清場, 有冇咩技巧? 平時想試又做唔到佢地既效果

想降臨清場?

首先
你要係 轉神角 + 剋屬 + 強攻角or大技double hit角 + 最少90%靈壓
如果剋埋殺手就最好
之於你問強攻角? 因為9成強攻角都高靈壓 同時 有埋大技傷害加成40%(習得技)

其次 你要係場主先 如果唔係你就算有5lv大技 超高靈壓 大技double hit都好 你最多淨係清到2波怪 因為協力係遲緩 除非個場主網路超級超級超級超級好

你就可以清多一波
順帶一提 降臨每版係5波怪 除咗第5版王關

咁其實要清怪仔唔難 不過要清5波怪就好撚難 因為5波除咗你要係場主 仲要大技都有返咁上下高lv 起碼3 先做到

要清埋王就仲難 無5lv大技唔洗諗

另外 就睇埋隻角大技有無送D咩加傷野 弱體同埋減防呢D
而家新出嘅角 大技9成9都係4hit D怪中咗1hit就會有弱體or減防 之後個3hit就會再多D傷

仲有仲有 好重要 就係如果下一波怪有 識潛地嘅怪
姐係死神怪入面嘅仆街忍者 破面怪入面嘅潛地咬咬(都唔知咩嚟) 仲有刀獸都有潛地撚
呢D仆街怪會完全抵消招大技
我都唔知點解 明明如果打緊個波有佢地 開大會殺到 但如果係下一波先有 開大會殺唔到 好神奇

不過 我都係講緊5*降臨姐 你打D 4*呀 卜粉場 專用強化石呢D 開大都清到全場
你可以搵個D爽住先

最後曼後 隻角色嘅大技要係全圖範圍 而家多數係以自身為中心 你打多幾次個關就搵到邊個位開大最好 但有D角嘅大技唔係全圖範圍

同埋 其實我都有做開...

想降臨清場?

首先
你要係 轉神角 + 剋屬 + 強攻角or大技double hit角 + 最少90%靈壓
如果剋埋殺手就最好
之於你問強攻角? 因為9成強攻角都高靈壓 同時 有埋大技傷害加成40%(習得技)

其次 你要係場主先 如果唔係你就算有5lv大技 超高靈壓 大技double hit都好 你最多淨係清到2波怪 因為協力係遲緩 除非個場主網路超級超級超級超級好

你就可以清多一波
順帶一提 降臨每版係5波怪 除咗第5版王關

咁其實要清怪仔唔難 不過要清5波怪就好撚難 因為5波除咗你要係場主 仲要大技都有返咁上下高lv 起碼3 先做到

要清埋王就仲難 無5lv大技唔洗諗

另外 就睇埋隻角大技有無送D咩加傷野 弱體同埋減防呢D
而家新出嘅角 大技9成9都係4hit D怪中咗1hit就會有弱體or減防 之後個3hit就會再多D傷

仲有仲有 好重要 就係如果下一波怪有 識潛地嘅怪
姐係死神怪入面嘅仆街忍者 破面怪入面嘅潛地咬咬(都唔知咩嚟) 仲有刀獸都有潛地撚
呢D仆街怪會完全抵消招大技
我都唔知點解 明明如果打緊個波有佢地 開大會殺到 但如果係下一波先有 開大會殺唔到 好神奇

不過 我都係講緊5*降臨姐 你打D 4*呀 卜粉場 專用強化石呢D 開大都清到全場
你可以搵個D爽住先

最後曼後 隻角色嘅大技要係全圖範圍 而家多數係以自身為中心 你打多幾次個關就搵到邊個位開大最好 但有D角嘅大技唔係全圖範圍

啲條件都幾苛刻
仲要限角色先用到既打法

有咩外掛好用

有咩外掛好用

屌 誤會啦 我係話 我有做開BBS youtube片

有咩外掛好用

屌 都係再講清楚D 我無用過外掛玩BBS

有咩外掛好用

淨係知D支那仔 10個有9個都係用外掛

有咩外掛好用

巴打channel係咩

有咩外掛好用

巴打channel係咩

大力巴講完subscriber實直線上升

有咩外掛好用

巴打channel係咩

等佢話你知

原來係掛狗
我覺得topcrunch講介得好清楚好詳細
想問其實幾耐先可以攞到回歸獎勵?
抽咗50抽力pool都唔中 想比自己冷靜下
啲肥仔旋風斬好鬼痛
食佢一set都已經無咗一半血

呢個任點做

呢個任點做

裝隻加普攻既sup去打一場
玩左兩日
想問150lv點先上到200
玩左兩日

滿左技能樹跟住用意志能力解放
意志可以降臨掉落 或者新滿200lv 送一粒
玩左兩日

滿左技能樹跟住用意志能力解放
意志可以降臨掉落 或者新滿200lv 送一粒

做曬周任 都有一粒嘅
有d event都會送一兩粒

btw打多D 降臨係真嘅
150+ 上限要食 雫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞