[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 同 劇場版角 [3]

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
上面巴打話1個月就好幾隻200lv

邊度黎咁多崩意 崩玉就話有得換

個位巴打打好多降臨 再加 運氣好 降臨跌得多崩意
同埋指令 再加升完1隻有1粒崩意回收
其實係可以1個月升7隻 不過真係要好好運氣

BTW 其實我都覺得個位巴打幾勁 新入坑就1個月7隻

學個位巴打話齋 的確係要打多D降臨 唔手動都Auto
同埋而家個超經又開返 一場13萬經 又係升角嘅好時機

不過呢個星期我係推薦大家打書粉 儲多D好D 你整整下武好快會無快
極限唔剋屬打唔打得過?
費事害人, 加上岩岩上七席

無話打唔過 問題係有無人肯比你打

120 呀近
入左場見個個知屬200lv都係回頭算
係咪啱屬 150 D人都肯一齊打

150應該肯 因為以前未有200lv都係咁打 加上而家有120 7席極限 所以實得既
入到去 睇下紅藍攻擊補師合唔合比例(青2紅2)/場主要求
合到嘅多數都唔理你

因為其實個120真係好易 同你平時打降臨差唔多難度 不過多DD王同有超盾怪

我一入場就死咗
幾hit 3百幾咁扣, 無咩野我都係出返去先, 費事累人

其實...大家都係咁
打多D就識點避嘅啦
想問劇場送果把力屬武係專武定係隻隻都用得?
岩岩開game個禮品箱勁多野送

yup~ 同普通武一樣 個隻屬角嘅先可以發揮到最大效果 姐係力屬
岩岩開game個禮品箱勁多野送

27M DL人次獎勵

yup~ 同普通武一樣 個隻屬角嘅先可以發揮到最大效果 姐係力屬

我以為係條女先用得
咁我拿拿臨clear左先
如果自己一隻知屬都冇

呢個極限pool抽唔抽好 定等人化狗
如果自己一隻知屬都冇

等新啦 3%仲要全部垃圾
如果自己一隻知屬都冇

得隻花媽勁
想問下降臨關 儲滿200分5次之後 就咁打仲會唔會掉
如果自己一隻知屬都冇

人化狗 ... (我當係節日角咁理解 可能成年先再出)

跌 點解唔跌? 你未1000分都照跌啦 唔跌點升角
如果自己一隻知屬都冇

人化狗 ... (我當係節日角咁理解 可能成年先再出)

人形狗就算係「節曰角」都好 我都唔會建議你抽呢個垃圾G pool
太伏啦 得隻卯花叫OK

印象中係話 滿左1000 分 個DROP RATE會提高的
但要單人OR 做場主

PS 而家做場主都可以博佢BONUS 出比你

跌 點解唔跌? 你未1000分都照跌啦 唔跌點升角

咁我真係黑
回鍋返黎玩
D崩玉藍7,技劍八已經唔入流

印象中係話 滿左1000 分 個DROP RATE會提高的
但要單人OR 做場主

PS 而家做場主都可以博佢BONUS 出比你

唔會架
回鍋返黎玩

無計 技一太痴線
不過技屬普攻角佢依然都係第一
回鍋返黎玩

無計 技一太痴線
不過技屬普攻角佢依然都係第一

技一護?
岩岩十抽完乜都無
唔想重玩
回鍋返黎玩

技劍8 打pvp 插減傷都仲入流既
回鍋返黎玩

呢個係咪減傷?
回鍋返黎玩

呢個係咪減傷?

回鍋返黎玩

呢個係咪減傷?

要加埋同屬繼承 如果唔係會有少少輸蝕 不過20% 技減傷個隻你應該無....
回鍋返黎玩

呢個係咪減傷?

要加埋同屬繼承 如果唔係會有少少輸蝕 不過20% 技減傷個隻你應該無....

輸唔係好多 其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞