[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
送果啲角色上到200有咩用 仲要5粒先突到

繼承個陣會加多D數值
不過 我都覺幾哂料
所以我個D都係升到150拎咗75石就算 反正200個陣都無石拎

繼承好煩 又難打
150lv升200lv嘅意志邊到可以打到 宜家得1粒

又唔記得係第一頁講埋

崩玉的意志
1. 打任一降臨 D王會有極低機率掉落
2. 完成每星期嘅指令 入面有個係拎崩玉
3. 3席或以上嘅獎品
4. 繼承之間嘅王有極低機率掉落

唔該晒巴打
想問知屬碎蜂勁唔勁?
想問知屬碎蜂勁唔勁?

不了-
想問知屬碎蜂勁唔勁?

不了-

咁我即係升都廢事
如果想要暫時搵隻技屬頂住檔用住先既話,用技夜一定技吉良好?

有D難答
夜一

有D難答
夜一

請問我有共刀戀次 係新手任自選果到我係唔係揀返戀次黎突破共刀戀次
請問我有共刀戀次 係新手任自選果到我係唔係揀返戀次黎突破共刀戀次

有戀次比你簡咩

係咪全部都係廢

係咪全部都係廢

一刃都叫幾正常
大力bro係咪講過就黎有新角色pack買?

有戀次比你簡咩

4星

係咪全部都係廢

一刃都叫幾正常

依家個pool allin抵唔抵 我見得心屬係可以抽到

有戀次比你簡咩

4星

係咪有4星知春水 簡個隻
印象中係得呢隻絕咗種
其他個D係你是鳩旦一個十連都有機會抽到嘅4星嚟

有戀次比你簡咩

4星

係咪有4星知春水 簡個隻
印象中係得呢隻絕咗種
其他個D係你是鳩旦一個十連都有機會抽到嘅4星嚟

如果無就是旦簡隻啦 因為唔多重要

係咪全部都係廢

一刃都叫幾正常

不了

係咪全部都係廢

一刃都叫幾正常

不了

留返月尾?

係咪全部都係廢

一刃都叫幾正常

不了

留返月尾?

有新抽新

係咪全部都係廢

一刃都叫幾正常

不了

留返月尾?

有新抽新

咁我等16號
新手留名
藥水pack同雫pack個數量抵唔抵買?我見佢1pack有埋200幾粒靈玉
所以我估大約要4800yen左右
睇錯,原來藥水pack有500幾石,咁睇黎1萬yen走唔甩,當我無問過
想問會跌2星武器既關即係普通降臨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞