[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
共刀戀次打繼承仲爽過心一護

有無興趣一齊刷繼續
用落千血日番谷真係好勁 下下都控
但係唔明狛村勁係邊同心一護

人形狗200lv未 ?佢係全GAME普攻最大力個隻+普攻範圍最大
心一護勁在可以狂出強攻 同埋D強攻唔太差
加上
你用完D痴線野再用返隻卍解一護 點都會有DD覺得佢廢

人形狗200lv未 ?佢係全GAME普攻最大力個隻+普攻範圍最大
加上

心一護係咪要上全cd-
而家速角最勁係唔係二周年一護同埋千血春水?

Btw心角有無邊隻真係話好撚勁
我自己用落隻心屬日番谷 其實都唔差

唔中意用周一 不過...佢的確已經係速屬藍攻擊入面最勁
春水就唔洗講啦 真係 未試過有隻速強攻咁撚正
千血角嘅地位真係好難動搖到

心角就硬係覺得對比起其他屬差咁D 可能因為千血角未有心屬份...
強攻個方面 心一護(而家有得抽) 共刀戀廁 心銀
唔知做乜隻隻都硬有D缺憾

心一護
靈壓夠哂高 特性係少見到不得了嘅-14%CD
但竟然無大技傷UP習得技 由1月頭起隻隻強攻角都有呢招得佢無
招8秒又唔知做乜咁短

共刀戀廁
屌 一招突進技都無 8秒唔知做乜好細 係16秒同儲氣24秒補足返
同埋普攻好撚慢

心銀 普攻有D慢 但強攻模組一流 大技偽。全圖範圍 但靈壓連700都無

普攻
心一刃
笑話 ATK低過隻泳裝riruka + 竟撚然係揸劍用近攻 ON撚79

心浮竹
普攻慢

萬聖夜一
而家無得抽 但都講下 PVE幾好 個隨身設置技好大 但PVP比人形狗輕鬆屌死

石田龍弦(雨龍阿爹)
神角 遠程第一人 講緊全屬 普攻攻速全game最快 最尾個野近放有3倍傷
但...個特性係減傷20%
成隻野比人個感覺就係比千血角出心屬普攻double hit(心屬未有)用嚟做support

另外4屬都有勁好用嘅強攻角 普攻角 唔知做乜心屬特別柒

加上

心一護係咪要上全cd-

緊係 爽到仆街

加上

心一護係咪要上全cd-

緊係 爽到仆街

講埋 人形狗 你開完大技佢普攻範圍最尾個下會加大 效果仲好霸氣下

加上

心一護係咪要上全cd-

緊係 爽到仆街

講埋 人形狗 你開完大技佢普攻範圍最尾個下會加大 效果仲好霸氣下

你地會唔會升曬d效果人上5 6星
點樣升效果lv?
想問下茜雫係咪都係插全cd?

加上

心一護係咪要上全cd-

緊係 爽到仆街

你地會唔會升曬d效果人上5 6星

點解唔升 有石拎啵
點樣升效果lv?

你指特性?
無架 得某D角先有 例如今次隻心一護
點樣升效果lv?

嘩.隻GAME又有人講返

BTW,大家抽到咩千年血戰好野?
我抽得到變返人既人狼隊長

最保值個隻
點樣升效果lv?

你指特性?

呢啲插件卡呢?

最保值個隻

我反而想要大白多D
點樣升效果lv?

你指特性?

呢啲插件卡呢?

原來
你入技能樹就明...
眼見咁多位都中 自己一千石零五星
覺得自己好好運
眼見咁多位都中 自己一千石零五星
覺得自己好好運

今次無既,咪下次
更何況佢之前1定2週年都直送隻6星200LV比人用,夠玩
想問下紅攻藍攻技有咩分別 靈壓係技既攻?

總之我抽中左就係勁
想問下茜雫係咪都係插全cd?

我都想知
我插左強攻,但Cd好慢
可唔可以講下點升6星
同開放之鍵點用
點樣升效果lv?

你指特性?

呢啲插件卡呢?

原來
你入技能樹就明...

大力巴 我一開頭就以為佢講support技

我個sup技係技能樹加 但你話心一護特技係咩意思
可唔可以講下點升6星
同開放之鍵點用

升滿成個技能樹出返去 入技能樹個位會變左突破界限

要用崩玉升上6星

6星後技能樹會有幾個box加特效(eg普攻+20% 強攻+20%)

呢啲特效box唔係用石/晶開 要打個啲掉角關做素材

有時你唔想打可以直接用開放之鍵開左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞