[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
乜原來角色自己特性 如果係做主攻都會有自己特性效果加乘

我以為特性一定要做sup角先會有效果

即係心一護減cd特性 本身已經會減自己cd?

無錯啊巴打
想問下紅攻藍攻技有咩分別 靈壓係技既攻?

SOSAD
紅藍強攻嘅分別 前幾頁其實略略講咗
見人問多次 就講多少少

最基本你應該都會發覺 有D怪你打佢會得返1成傷 要用強攻「破防」
其實個個就係最基本嘅紅藍盾
有D怪會防紅攻擊 有D就防藍攻擊 (D傷有顏色實知)
呢個係最開始紅藍分別 遠就藍 紅就近

不過去到而家 已經有D招唔係話紅就係近 藍就係遠
望下技一16秒 射水喉炮都可以係紅 仲要打到老閪咁遠

好 咁其實打下普通關 降臨係無乜大影響 出多野強攻就破到防
但12月尾多咗個4刃降臨 隻4刃王強制要用紅攻擊先打得傷
如果你就咁用藍攻擊打佢 就會得返1傷 仲要無擊退效果
2月尾就出埋月島降臨 隻月島就識人用藍攻擊
之後3月中起多咗個叫 「極限共鬥」嘅物體
今次仲仆街 係連D怪都會有呢D超防盾
自此之後 就開始重視紅藍攻擊嘅分別

順帶一提 170極限共鬥姐係打繼承之間班痴線怪with超防盾

之於靈壓係咩?

普攻傷 : 攻擊 普遍角最尾個下會x1.2

強攻1 : 攻擊 + 靈壓 x 1.2
強攻2 : 攻擊 + 靈壓 x 1.5
強攻3 : 攻擊 + 靈壓 x 1.8

必殺 : 攻擊 + 靈壓 x 5

最後 所有角上到6星 強攻傷再x多1.2 必殺x多1.5

唔該哂大力巴 好詳細
另外又想問下,依支棒比完虛護係唔係唔多岩用,靈壓歸零

係靈壓歸0 但你隻完虛護 係知屬個隻 定係 速屬個隻周年ver?
知屬個隻就由佢 普攻角嚟
速屬就咪啦

係靈壓歸0 但你隻完虛護 係知屬個隻 定係 速屬個隻周年ver?
速屬就咪啦

唔知做乜出唔到圖
啱嘅啦 知牛角係普攻角嚟 兔棒正合佢用

速屬就咪啦

唔知做乜出唔到圖
啱嘅啦 知牛角係普攻角嚟 兔棒正合佢用

我都懷疑緊佢係唔係普攻角,有睇第一版,見到攻擊大於靈壓,又咁岩有依支棒就塞左比佢用,只係唔肯定,d技同必殺R到仆街驚我其實比錯 唔該哂
速既果隻周年護都有,無乜勁裝 係好在隻角色都幾屈機
抽中條女、天鎖斬月、月島
應該升邊隻先好d

請問呢隻珠要打咩先有出?

請問呢隻珠要打咩先有出?

果個属嘅降臨

無錯啊巴打

咁我唔明點解話心一護可以不停強攻

其他人裝同樣嘅減cd sup 唔係都有同樣效果咩

點解心一護特別啲

無錯啊巴打

點解心一護特別啲

我都唔係好明 你做乜忽然有呢個疑問
速既果隻周年護都有,無乜勁裝 係好在隻角色都幾屈機

寫到明周年紀念ver 點可以柒架
抽中條女、天鎖斬月、月島
應該升邊隻先好d

天鎖同條女 你中意邊隻就升邊隻先

無錯啊巴打

點解心一護特別啲

冇 上面見你地講心一護個時

話佢裝晒減cd sup角就可以狂爆強攻

唔係話因為佢特別在技能樹有得再加強招sup技咩

咁所以我咪問乜自己sup技有得sup返自己嘅咩

sorry好亂 求解釋

無錯啊巴打

點解心一護特別啲

冇 上面見你地講心一護個時

話佢裝晒減cd sup角就可以狂爆強攻

唔係話因為佢特別在技能樹有得再加強招sup技咩

咁所以我咪問乜自己sup技有得sup返自己嘅咩

sorry好亂 求解釋

因為心一護本身就有減cd soul trait,所以再插其他減cd就可以瘋狂開技
應該係咁解?
想問d勁裝點拎嫁 係味一定要抽 依家1300石唔敢亂用

自己合 三星合三星出四星,再打料上五星

家陣除左金棒 超經驗書 靈珠 同盾 其他都可以靠道具合道具合出黎

家陣除左金棒 超經驗書 靈珠 同盾 其他都可以靠道具合道具合出黎

係味要整番同隻英一樣屬既裝就ok? 有冇得整件裝一定係心屬
我想問下經驗石幾時先有得打 琴日打左一個鐘冇左

我見過有啲係寫住1st, 2nd既道具,又係咩黎?
pvp既獎勵
我想問下經驗石幾時先有得打 琴日打左一個鐘冇左

你宜家入game應該都有

我見過有啲係寫住1st, 2nd既道具,又係咩黎?
pvp既獎勵

1周年垃圾武

2周年垃圾武

係味要整番同隻英一樣屬既裝就ok? 有冇得整件裝一定係心屬

無 呀 都唔係無 特定比你用不變玉個D裝 有3*ver嘅個款4*武就可以用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞