[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
屌 我刷左幾日經驗關先見到原來有得用錢買經驗值up

仆街 我都係岩岩先知 做左成個月傻仔
玩左成個星期得一隻共刀戀次叫有用啲 唉
死心重刷算
巴打 請問我而家隻5星升到lv60 要點先可以增加個上限 thx
巴打 請問我而家隻5星升到lv60 要點先可以增加個上限 thx

Sorry 冇事了 唔記得睇page1
請問點打多d角色返嚟比佢突破?
請問點打多d角色返嚟比佢突破?

降臨同魂啦
D紫色晶完全唔夠用
點樣升效果lv?

你指特性?
無架 得某D角先有 例如今次隻心一護

呢啲插件卡呢?

原來
你入技能樹就明...

大力巴 我一開頭就以為佢講support技

我個sup技係技能樹加 但你話心一護特技係咩意思

正常情況 你升哂特性 係12%-CD 11%回避 20%強攻/普攻傷 等等
但有D角6*會有招習得技升多野特性 今次隻心一護就係
你望下閪下特性寫住12%CD 心一護係14%

仆街 我都係岩岩先知 做左成個月傻仔

下次擺第一版提下其他新手
話咁快已經33頁
心屬月島係唔係要升?
想問下紅攻藍攻技有咩分別 靈壓係技既攻?

新女招24秒用落好似唔係好夾
自身大範圍攻擊,但佢係遠攻
4星角如果已經升到70拎左35石,除左大前田同浦原之外,其他係咪可以食晒佢?
話咁快已經33頁

好多人回流同新入坑
話咁快已經33頁

好多人回流同新入坑

出千年血戰立即咗多人玩返
等緊總隊長同夜一
話咁快已經33頁

好多人回流同新入坑

出千年血戰立即咗多人玩返
等緊總隊長同夜一

卍解劍8同靚仔涅
重刷左一日 終於新手首廿抽抽到茜雫同勇音 但係暫時全身嘅角都係力屬 (首抽嘅力劍八 仲有卷抽翻黎嘅力3刃)
我係咪可以開始玩
重刷左一日 終於新手首廿抽抽到茜雫同勇音 但係暫時全身嘅角都係力屬 (首抽嘅力劍八 仲有卷抽翻黎嘅力3刃)
我係咪可以開始玩

首十抽先岩
巴打們,想問進化之粉塵係用黎做咩架?
巴打們,想問進化之粉塵係用黎做咩架?

將4星飾進做5星
要10個塵同1本書
狛村用呢個有無用
狛村用呢個有無用

我覺得有
狛村用呢個有無用

我覺得有

呢個係普攻強攻都用得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞