[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
宜家諗返,佢6舊幾水先有兩次10連,樓上啲巴打閒閒地都過千石咁抽
隻game啲課金都幾唔抵

其實尼個講法有d弔詭
UP左之後6%其實已經好過好多game
有尼種感覺主要係佢平時打關送石送太多
所以反而感覺好似課就唔抵

紅字真
我玩開個隻得1%仲要10鳩幾隻分

升邊隻200先好

一定係心一護 暫時心屬強攻角嘅頂點

但係狛村最齊裝
肝得唔夠勁 無咩4星裝

升邊隻200先好

但係狛村最齊裝
肝得唔夠勁 無咩4星裝

講埋
隻速屬新角 乜龍 反而係3隻入面最廢個隻 但見你無乜速角 咁的話 呢隻其實都幾OK
之於4*裝 唔洗怕 下星期一15點開始有3倍書粉出率 到時刷
想問新女係咪玩普攻?
想俾支金兔佢用

點睇都係強攻啦 巴打

得呢隻首抽 應該繼續升定重刷算

重刷
20抽 中左X龍 月島 同埋 愛川羅武 頭兩隻我都未有 好似都ok 係咪收得手?

今個池一護同條女先係重點我覺得
50抽得一護
on9 2500石得隻咩咩龍
棄得

升邊隻200先好

但係狛村最齊裝
肝得唔夠勁 無咩4星裝

講埋
隻速屬新角 乜龍 反而係3隻入面最廢個隻 但見你無乜速角 咁的話 呢隻其實都幾OK
之於4*裝 唔洗怕 下星期一15點開始有3倍書粉出率 到時刷

無速角啊 技一隻都無
50抽 得4隻普攻20插件 呀哈哈哈
50抽得一護

下次千藍血5000抽屎都冇
莫強求

20抽
20抽 中左X龍 月島 同埋 愛川羅武 頭兩隻我都未有 好似都ok 係咪收得手?

今個池一護同條女先係重點我覺得

都係留石等千血算
想問新女係咪玩普攻?
想俾支金兔佢用

點睇都係強攻啦 巴打

sorry眼殘冇睇到靈壓大過攻
1250石 月島 新女 八千流 四番副隊 假面三番隊長x2
抽左2000石
得女角同乜龍x2

20抽

痴撚線

20抽

痴撚線

繼續掘石抽先
抽唔到一護就用月島都得既
宜家諗返,佢6舊幾水先有兩次10連,樓上啲巴打閒閒地都過千石咁抽
隻game啲課金都幾唔抵

其實尼個講法有d弔詭
UP左之後6%其實已經好過好多game
有尼種感覺主要係佢平時打關送石送太多
所以反而感覺好似課就唔抵

紅字真
我玩開個隻得1%仲要10鳩幾隻分

我反而覺得因為新手期個隻爆發,令你覺得送石太多,同埋睇返機率,都係0.67% 1隻
手痕十埋中一護
見新手包好似轉咗,想問依個抵唔抵買
茜雫算係少有既力屬藍攻角?
同上次萬聖碎鋒比邊隻好用D

心一護係咪buff強攻?
頂 忍唔到手 抽晒 二千石 都係得頭廿抽中嘅嚴龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞