[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
用卷抽到千年角

速劍8 都唔係千年角
用卷抽到千年角

速劍8 都唔係千年角

原來係咁
巴打 個隻係完現篇嘅劍八嚟 一野劈死綠巨人個個ver
乜原來角色自己特性 如果係做主攻都會有自己特性效果加乘

我以為特性一定要做sup角先會有效果

即係心一護減cd特性 本身已經會減自己cd?

無錯啊巴打

咁我唔明點解話心一護可以不停強攻

其他人裝同樣嘅減cd sup 唔係都有同樣效果咩

點解心一護特別啲

我都唔係好明 你做乜忽然有呢個疑問

冇 上面見你地講心一護個時

話佢裝晒減cd sup角就可以狂爆強攻

唔係話因為佢特別在技能樹有得再加強招sup技咩

咁所以我咪問乜自己sup技有得sup返自己嘅咩

sorry好亂 求解釋

因為心一護本身就有減cd soul trait,所以再插其他減cd就可以瘋狂開技
應該係咁解?

金賓周巴打 啱呀

其實仲係唔太明個位巴打點解會有呢個疑惑
所以乜都講下

首先係心一護 自身-14%cd 我再插3隻-14%cd = -56%cd
基本上出完技個cd就完

之後係閪下 佢特性最盡12%-cd 佢插3隻-14 = -54%cd

最後係平子 特性最盡25%強攻 我又插同樣14%-cd 佢就只會係 -42%cd

同埋
的確係其他人用-cd都有接近嘅效果 不過一護可以推到最盡 所以算係特別d

明晒 唔該大力巴

我一直以為特性係要做sup角先有效 學到野
巴打們 我抽到雀蜂 請問是咪好野?
巴打們 我抽到雀蜂 請問是咪好野?

唔是....
點解有啲千幾攻既人仲係八席
打都唔夠膽打
打都唔夠膽打

棄game友
打都唔夠膽打

棄game友

回坑先啱
用咗2000石都得新女
又想儲石等聖誕
但好難忍手呀
拎住兩隻千血角打PVP, 去到邊席先會遇到挑戰?
宜家禁住其他玩家黎打, 打完50場去到200位
用咗2000石都得新女
又想儲石等聖誕
但好難忍手呀

加油啊巴打, 我都忍緊手,
用咗2000石都得新女
又想儲石等聖誕
但好難忍手呀

再抽要哂啲斬手指佢
用咗2000石都得新女
又想儲石等聖誕
但好難忍手呀

再抽要哂啲斬手指佢

我覺得新女用落一般, 係8秒技同普攻幾好
可能佢唔夾我
用咗2000石都得新女
又想儲石等聖誕
但好難忍手呀

再抽要哂啲斬手指佢

可能佢唔夾我

我都覺得好怪
佢招強攻三怪怪地
用咗2000石都得新女
又想儲石等聖誕
但好難忍手呀

再抽要哂啲斬手指佢

可能佢唔夾我

我都覺得好怪
佢招強攻三怪怪地

強攻三範圍咁近硬係覺得怪怪地
共實係味升到200LV隻心一護就勁嫁啦 依定玩到179 都好似冇其他人咁勁咁都係好易死 定係要加D裝咁
用卷抽到千年角

速劍8 都唔係千年角

柒左
點分佢係強攻角定普攻角
點分佢係強攻角定普攻角

最簡單係
攻高 =普攻 靈高 =強攻
想問link咗嘅google account有無得unlink返
嗰時刷首抽求其link咗個學校email
依家發覺個email冇得用google play payment個function

未用過AN機... 無得轉AC用google play咩?

諗住send去官方問下
有咩慘得想課但冇得課
共實係味升到200LV隻心一護就勁嫁啦 依定玩到179 都好似冇其他人咁勁咁都係好易死 定係要加D裝咁

無限放技 我150lv用落都好爽
終於合到第一支鴨棒
想問千血冰狼用cd定強攻up勁
唔剋屬3分鐘之內打唔贏覺醒仮面
唔剋屬3分鐘之內打唔贏覺醒仮面

完全無咗件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞