[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
想問下依家隻亂舞藍染係咪要上6星先有最大support效果 ?
即係回血同重擊效果

快d啦 你得返2日

上到6星就得? 定係技能樹要100%埋

唔該晒
miss咗晶2倍
想問下依家隻亂舞藍染係咪要上6星先有最大support效果 ?
即係回血同重擊效果

快d啦 你得返2日

啱先進咗,睇落就要max晒最右個2行就得
即係回血同重擊效果

快d啦 你得返2日

但最右個行要150先升到
而要開放150lv就要全部升哂 走唔甩
即係回血同重擊效果

快d啦 你得返2日

嘩屌
冇機了
即係回血同重擊效果

快d啦 你得返2日

嘩屌
冇機了

你可以升左120個行先既
好過冇,只係差1%都可以用住先

有冇巴打知尼三個任務係做咩架?謝

裝返相關配件角色 打一場
有冇巴打有唔要既ac有知屬隻平子 岩岩玩返本身諗住去台灣個數字網買都冇

將有普攻傷,強攻傷同埋強攻減cd既角色做插件,插落是但一隻角色到去過是但1關
有冇巴打有唔要既ac有知屬隻平子 岩岩玩返本身諗住去台灣個數字網買都冇

去tb
唔好買數字網個d
佢手機個每星期任
咩特別指令乜乜30個點解
佢手機個每星期任
咩特別指令乜乜30個點解

完成每日任務30次

去tb
唔好買數字網個d

唔該巴打 宜家問緊 最衰搵唔返之前個ac

請問第二個任咩意思?
同埋啲抽裝抽人卷儲埋先定即拎即抽?
19:15 有直播?

原來聽日..

請問第二個任咩意思?
同埋啲抽裝抽人卷儲埋先定即拎即抽?

無記錯的話 就係叫你裝武 是旦搵隻角 裝件武落去就得
之於武劵人物劵
武劵儲到12月出新武先抽
人物劵就任你喜歡

原來聽日..

其實你可以唔需要睇 因為聽日16點至18點官方twitter都會放5星gameplay片

直播就只係show 6星係點
https://www.youtube.com/watch?v=qqm5shM5Sbw
比埋直播link大家
thumbnail隻一護係嚟緊新個隻
想問好似繼承之間呢類限屬關多唔多
而家除左心屬之外其餘4屬都已經有1隻200,係咪應該整埋隻心屬上200先用多餘既雫升剩低既角色最好?
而家除左心屬之外其餘4屬都已經有1隻200,係咪應該整埋隻心屬上200先用多餘既雫升剩低既角色最好?

得繼承之間同極限共鬥係限屬 極限共鬥完咗繼承之間就會開
星期日就會出公告講詳情

心屬的確係需要整多隻200LV角 但如果無勁心角就無謂迫自己升
升完你都打得好辛苦

星期日就會出公告講詳情

心屬的確係需要整多隻200LV角 但如果無勁心角就無謂迫自己升
升完你都打得好辛苦

同埋開嘅頻率都唔高
呢D痴線野一個月先開一星期咋
不過聞說今個月繼承之間就會開2次

星期日就會出公告講詳情

升完你都打得好辛苦

同埋開嘅頻率都唔高
呢D痴線野一個月先開一星期咋
不過聞說今個月繼承之間就會開2次

共鬥繼承同單機繼承既掉率係咪一樣?
定係打共鬥會掉多d?
共鬥繼承同單機繼承既掉率係咪一樣?
定係打共鬥會掉多d?

理論上係共鬥跌多D藥水 因為怪同王都多D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞