[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
5分鐘人手單刷一場繼承之間算OK嗎?
5分鐘人手單刷一場繼承之間算OK嗎?

OK呀
聽日要中到茜雫
聽日要中到茜雫

我要中哂3隻
張插卡食左 繼承之間 打到果D藥水
如果"蚊"左出黎
會唔會要再升過?
如果"蚊"左出黎
會唔會要再升過?

唔係好明你問咩
但如果係講緊link slot lv 係唔洗重新升過
如果"蚊"左出黎
會唔會要再升過?

唔係好明你問咩
但如果係講緊link slot lv 係唔洗重新升過

係升落個SLOT 到?
千血小白
一分鍾唔使過繼承
千血小白
一分鍾唔使過繼承

170?
想問下有一隻卷又係抽3-5星
彩色果張同銀色果張有無分別

我都想知

請問呢個very hard關係打邊個

每日限時打 好似下晝4定5點會出一個鐘

唔該晒巴打

唔該晒巴打

其實係2個鐘 EXP關 你會見到有隻魂同埋一出就係正最頂
每日6-8 11-13 16-18 21-23

我都想知

我都想知
冇返嚟玩兩個月啱啱用iPhone 8下載返 隻game順暢到呢 有冇人可以講比我知呢兩個月發生咩事

出咗千血第一彈 聽日出電影角第一彈
急不及待想all in了
話說話all in 但我好撚驚12月尾step up真係出千血第2彈
話說話all in 但我好撚驚12月尾step up真係出千血第2彈

早抽早享受
話說隻game後期難唔難拎石

早抽早享受

要去到呢個地步起碼玩2年+所有pool都有中新角
不過都可以話難嘅
但佢每月都至少比到20抽嘅石你 所以OK嘅
打繼承班人唔復活

大力巴講到我有啲淆
繼續strong hold

早抽早享受

要去到呢個地步起碼玩2年+所有pool都有中新角
不過都可以話難嘅
但佢每月都至少比到20抽嘅石你 所以OK嘅

過曬d主線 感覺上已經好難挖石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞