[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
玩左幾日 最唔滿意就係體力上限得5 逼人1個鐘玩1次

其實咁先好
12 分鐘回1次符
唔同難度都係用你1條符

你玩其他GAME 要升高LV 先有多D體力
唔同難度又要唔同體

呢隻好公平 唔理你係老手定新手 都一樣係咁

不過嚟緊12月頭更新會增加個上限
我想問下經驗石幾時先有得打 琴日打左一個鐘冇左

你宜家入game應該都有

有冇咩特定時間出架

喊出嚟 呢條問題答咗十幾廿萬次 早知寫第一版
6-8 11-13 16-18 21-23
而家仲有 快D打

新手玩左一日 唔知掟

IS OK

想問係咪升月島好過升一護

重刷啦不如?

其實係要重刷...得隻奶媽月島會玩得好辛苦
頂... 啲人咁頂得 我就好似豆腐咁

避啦
依加打武器最好係咪打白果關?

個D就係所謂嘅EVENT 基本上每星期換一次 所以 打武係刷個D最好
心屬有小烏(解放左個隻)春水同月島 想問下應該升邊隻先 定唔好升住留料?
同想問下龍嚴係咪0會心同靈壓都ok?

心屬得呢3隻!? 咁升4刃先之後月島 春水係sup only 所以睇你頭
乜龍呢隻野 點睇都係普攻流啦 推攻
抽左條女應唔應該繼續追一護

可以由佢 因為28/11-1/12會出炒冷 炒呢隻一護
同時 都出咗月尾預告 到時再諗都唔遲
必友技up 回復力up既4星裝有無必要上5星?
通常係用邊幾把裝 一把4星加會心 攻擊 體力都合唔出

普攻角兔棒?強攻就鴨狗轉神體?
利申唔熟,都係等大力巴解答

點解唔升...必殺技直接double傷啵
而家D人直頭無轉神體都唔比你入
因為一定唔夠力清一波
補肉劑就你中意啦
同埋
狗鴨棒 係會心歸0 攻/靈上升20% 姐係無暴擊傷 但多20%攻/靈

普攻角就推哂攻擊就啱 唔洗理靈壓
強攻角就推邊一邊都得 但 一定 一定 一定 要有靈壓
另外
強攻傷條式 上面有
補師角就你中意 反正D人預你0輸出 推哂血 用哂-CD就OK 準時餵奶就OK

巴打 我想問呢個陣洗唔洗再刷 月島用咩插件同裝最好? 求巴打推介裝同插件卡 thanks

月島呢D奶媽角好自己 你想點玩就點玩 加上佢特性係滿血全傷害20%UP
所以玩咩流都一樣OK
不過PVP就一定要推血推血推血
心屬有小烏(解放左個隻)春水同月島 想問下應該升邊隻先 定唔好升住留料?
同想問下龍嚴係咪0會心同靈壓都ok?

心屬得呢3隻!? 咁升4刃先之後月島 春水係sup only 所以睇你頭
乜龍呢隻野 點睇都係普攻流啦 推攻

係 心屬得呢3隻 4刃其實值唔值上150lv 見佢啲技同普攻出得好慢

巴打 我想問呢個陣洗唔洗再刷 月島用咩插件同裝最好? 求巴打推介裝同插件卡 thanks

月島呢D奶媽角好自己 你想點玩就點玩 加上佢特性係滿血全傷害20%UP
所以玩咩流都一樣OK
不過PVP就一定要推血推血推血

好自由 sor
好想係咁合裝備 唔夠強化心
我發覺力一護嗰降臨超難跌五星一護
無速劍八同千血小白 打pvp慘過食屎
無速劍八同千血小白 打pvp慘過食屎
我發覺力一護嗰降臨超難跌五星一護

同意,我打哂5個禮物盒先出得兩隻
想問link咗嘅google account有無得unlink返
嗰時刷首抽求其link咗個學校email
依家發覺個email冇得用google play payment個function
想問link咗嘅google account有無得unlink返
嗰時刷首抽求其link咗個學校email
依家發覺個email冇得用google play payment個function

未用過AN機... 無得轉AC用google play咩?
話說 竟然又就嚟1001
原來月島有六星育成教室 得返一日 要刷

到時咪打返正常嘅降臨 都一樣姐

其實我唔係好明呢個降臨有咩用 我幾粒exp石

其實我唔係好明呢個降臨有咩用 我幾粒exp石

育成教室? 比新手刷降臨角囉...
各位巴打打到啲2星道具, 會食強化之心定食返2星咁升?
用卷抽到千年角
用卷抽到千年角

?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞