[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike

執左執

千血狗無兔棒好難做得底人
同埋 白哉D裝係咩

咁樣

我打PVP 好少見人用千年大白 換走佢啦不如 唔覺佢PVP 有咩勁招盾

執左執

同埋 白哉D裝係咩

咁樣

我打PVP 好少見人用千年大白 換走佢啦不如 唔覺佢PVP 有咩勁招盾

咁用邊3隻好

執左執

同埋 白哉D裝係咩

咁樣

咁用邊3隻好

我會用番月島 不過可能你D心屬裝唔勁啦..大力巴叫你試下用大白...不妨用下睇下會唔會易D連勝...... 同埋你狗狗都要插三減傷 拎曬D金幣換個幾隻減傷角先 就會勁好多

執左執

同埋 白哉D裝係咩

咁樣

咁用邊3隻好

我會用番月島 不過可能你D心屬裝唔勁啦..大力巴叫你試下用大白...不妨用下睇下會唔會易D連勝...... 同埋你狗狗都要插三減傷 拎曬D金幣換個幾隻減傷角先 就會勁好多

好 我試下先 減傷依家得4隻 會再換多D 多謝兩位巴打教路
屌抽極都唔中白一護 真係好鐘意佢 但要放棄la
剩係中到浮竹 見佢係玩普攻 評價如何?
我冇雨龍爸得隻濕9崩藍
屌抽極都唔中白一護 真係好鐘意佢 但要放棄la
剩係中到浮竹 見佢係玩普攻 評價如何?
我冇雨龍爸得隻濕9崩藍

呢隻浮竹值得練
我目前千血小白插強攻2個(兩個20%)加亂舞藍染
千血狛村插3普攻傷(兩個25%一個20%)
速劍八插晒減傷, 因為box唔夠深所以有兩隻係4星頂住先(一個16%加兩個12%)

咁樣係咪最好?

另外想問既係劍八差個8%減傷係咪已經差好多?
刷左一次 教學無料一抽係5*藍染
打完第三關同招待後有75石
三抽都係三星普通角色
係咪好難三抽有5星
如果中左冬獅郎 理d角色但三 四星 都要再重刷?🤦🏻‍♂️

打溜左問號

教學無料第一抽最有用我覺得係力劍8
係好難有五星
家陣個心屬池個三隻我都無 無咩特別意見....不如刷住關卡路線 留石等新既勁POOL 用力劍8 打住先 起碼力劍8係雙倍普攻傷害
三抽都係三星普通角色
係咪好難三抽有5星

打溜左問號

係好難有五星
家陣個心屬池個三隻我都無 無咩特別意見....不如刷住關卡路線 留石等新既勁POOL 用力劍8 打住先 起碼力劍8係雙倍普攻傷害

唔該哂
想問抽角色個到 拉落去又另一個抽角色
有咩分別?一個有機抽到浮竹 白一?另一個抽一護?

下面係日常大pool 差唔多所有角色都有既混pool
上面係限時pick up pool,只會有機會抽中指定角色
我抽到戀次+佢把刀果隻有無用?
岩岩新手dl
抽到個5星力量總隊長
哂唔哂重刷🙇🏻

唔好意思
要點重刷?
重新安game?
同埋抽到咩先好?
睇過post1 唔係好明d terms

唔明咩先 同埋 抽D開波上面咪有list 定係個list有咩唔明?

佢可能唔明6手5刃,共刀一護呢d term
要搵埋圖比佢地先明

6手5刃真係如圖所示

OK 共刀乜乜 姐係後面有(共刀ver.)嘅個D
同埋把斬魂刀一齊個件就係共刀

6手5刃 (真係如圖所示)
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61176

共刀響河
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61202

共刀一護(唔好問點解唔係同斬月一齊)
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61201

周年一護
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61194

樓主答咗話共刀版有用

下面係日常大pool 差唔多所有角色都有既混pool
上面係限時pick up pool,只會有機會抽中指定角色

明白

樓主答咗話共刀版有用

無寫係共刀ver

樓主答咗話共刀版有用

無寫係共刀ver

呢隻就係
未見過兔棒
心裝得強攻 而且仲要加血
血牛石田

樓主答咗話共刀版有用

無寫係共刀ver

呢隻就係

唔記得提係要睇公告
三抽都係三星普通角色
係咪好難三抽有5星

打溜左問號

係好難有五星

唔該哂

因為真係好多千血狗 是是旦旦都拍死隻月島
加上補師唔係遠攻+異常狀態已經係劣勢 月島都少咗好多人用

雖然我比較推薦你用共刀響河多D 因為佢係速劍剋星
但見你都無乜減傷support
不過用大白其實無差得太緊要 用「強攻優先」策略 佢開得切盾 可以頂到D強攻傷 保到命 效果都同你heal個20%血差無幾其實
兩週年果隻一護唔會最勁架咩同四刃
岩岩新手dl
抽到個5星力量總隊長
哂唔哂重刷🙇🏻

唔好意思
要點重刷?
重新安game?
同埋抽到咩先好?
睇過post1 唔係好明d terms

唔明咩先 同埋 抽D開波上面咪有list 定係個list有咩唔明?

佢可能唔明6手5刃,共刀一護呢d term
要搵埋圖比佢地先明

共刀一護(唔好問點解唔係同斬月一齊)
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61201

周年一護
http://jp.bravesouls.fyi/characters/61194

話就話得14隻千血角 但之後KLab整嘅野 就算唔係千血ver都有D千血味係度

好似共刀花姐 第一次唔做healer 做強攻角 招大技D斬痕整到血色咁 有D似卍解
好地地整隻半牛角嘅一護 仲要叫周年紀念(雖然我知係打完4刃個樣)

我目前千血小白插強攻2個(兩個20%)加亂舞藍染
千血狛村插3普攻傷(兩個25%一個20%)
速劍八插晒減傷, 因為box唔夠深所以有兩隻係4星頂住先(一個16%加兩個12%)

咁樣係咪最好?

另外想問既係劍八差個8%減傷係咪已經差好多?

係 不過無得簡 袋住先
同埋如果可以 分D減傷比隻狗

唔係最勁架咩 之前玩果次有呢兩隻果d協力多數贏,無就輸九成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞