[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
岩岩更新左 公告左 黎緊月中POOL 會係劇場版

新角
心 一護 近戰 745 SP 14-CD 強攻 DOUBLE 簡介仲有寫係 隙少既普攻 (者係快LA)
力 茜雫 遠攻 741 SP 12-CD 強攻DOUBLE 有移動洗衣機技
速 巖龍 近戰 756 攻 通攻 50 UP 20普攻 強2/3 都有痲 (仲有習得可以強化)

今次月中有 6% 但會溝返下面呢 6隻舊角 得月島係有用D

月島 勇音 碎蜂刀 八千流 羅武 鳳橋

其實想抽雨龍
揸弓好型
隻技一護好吸引
想問下狗狗係咪宜家技屬嘅降臨關
唔記得上黎望下 岩岩丟左500石落海

睇公告

下次唔會再係咁
想要茜雨下
岩岩更新左 公告左 黎緊月中POOL 會係劇場版

新角
心 一護 近戰 745 SP 14-CD 強攻 DOUBLE 簡介仲有寫係 隙少既普攻 (者係快LA)
力 茜雫 遠攻 741 SP 12-CD 強攻DOUBLE 有移動洗衣機技
速 巖龍 近戰 756 攻 通攻 50 UP 20普攻 強2/3 都有痲 (仲有習得可以強化)

今次月中有 6% 但會溝返下面呢 6隻舊角 得月島係有用D

月島 勇音 碎蜂刀 八千流 羅武 鳳橋

其實想抽雨龍
揸弓好型

雨龍 應該新年果個POOL 會再見到佢翻炒
隻技一護好吸引
想問下狗狗係咪宜家技屬嘅降臨關

唔好抽AR 技一唔係唔勁 但已經出左半年
相信KLAB 好快會再出一隻新既取代佢
多謝你同大力巴咁有心 一直勸我哋班賭徒唔好再賭
我以為只係普通月中 但望完 今次D數值真係痴撚線
已經等同千血個陣嘅程度
唉屌
20抽
中唔到一護
中亂菊 勇音..
已經等同千血個陣嘅程度

出左模組未
已經等同千血個陣嘅程度

出左模組未

模組呢家野 緊係要出pool前一日先會有
16點左右會係twitter度有得睇模組
同埋個日撞正星期三 應該晚上可以J埋200lv係點
已經等同千血個陣嘅程度

出左模組未

關星期三咩事?
已經等同千血個陣嘅程度

出左模組未

關星期三咩事?

KLab直播
已經等同千血個陣嘅程度

出左模組未

未 要等星期三直播
但有機會 星期三下晝4點左右 出片
已經等同千血個陣嘅程度

出左模組未

關星期三咩事?

日版 KLAB逢星期三晚都會有直播

有新角就會有試玩睇

一早叫大家忍手

好彩
尼兩日掘石先!
今晚返去搵下劇場版睇先
今晚返去搵下劇場版睇先

好似係地獄
今晚返去搵下劇場版睇先

好似係地獄

第一速嚟咋 屌 唔記得咩名
地獄係第4部
今晚返去搵下劇場版睇先

好似係地獄

sorry
原來係無人的回憶
唉屌
20抽
中唔到一護
中亂菊 勇音..

好過我 廿抽全四星
今晚返去搵下劇場版睇先

好似係地獄

第一速嚟咋 屌 唔記得咩名
地獄係第4部

原來幅圖有名
memory of nobody

一早叫大家忍手

好彩留左2000幾石無抽

一早叫大家忍手

SET 一個目標比自己 抽到某隻角/ 抽到幾多石就唔好再抽
除非D角真係超勁/有愛 如果唔係 唔洗一個POOL 就射哂D 石落去

一早叫大家忍手

SET 一個目標比自己 抽到某隻角/ 抽到幾多石就唔好再抽
除非D角真係超勁/有愛 如果唔係 唔洗一個POOL 就射哂D 石落去

通常抽到咁上下都冇
就會唔信邪繼續抽落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞