[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
共刀一護評價如何

自從出完完現一護 無一隻一護係廢嘅

共刀一護最衰就係8月尾出完9月尾就出隻千血柒頭 搞到佢好似好廢
但佢依然都係力屬死神/破面殺手嘅至top

9月個陣繼承之間係死神+破面怪 用佢不知幾爽
招設置技又係現時最大size

同埋
佢其實同技一護差唔多傷 仲要高佢DD
共刀一護評價如何

自從出完完現一護 無一隻一護係廢嘅

共刀一護最衰就係8月尾出完9月尾就出隻千血柒頭 搞到佢好似好廢
但佢依然都係力屬死神/破面殺手嘅至top

9月個陣繼承之間係死神+破面怪 用佢不知幾爽
招設置技又係現時最大size

同埋
佢其實同技一護差唔多傷 仲要高佢DD

Thx
頭先用卷抽中左,都記得出左唔係好耐應該都幾勁,同埋個卡面幾靚

抽到咗心狗仔同知店長
佢地既價值係咪50+50+75+75?

抽到咗心狗仔同知店長

抽到咗心狗仔同知店長

不過佢地大技都算有用 特別係隻狗 拎嚟痲鳩D王10秒(6*) 任你砌
以前唔夠打D王都係帶隻咁嘅野 SM隻王
不過如果你有千血柒頭... 可以當上面嘅野無講過
https://bleach-bravesouls.gamerch.com/全キャラ強さランキング
上網搵到 唔知準唔準 可以參考一下

咁呢個300抵唔抵 都係300

下面呢就200

似樣啦咁就
但唔明上面個個點解貴100

咁我簡200果個
不過d降臨料都唔知幾時先打齊

完全初始打料真係有排打,不如買個有少少進度嘅
想問雫玉係咪只可以打降臨儲?
速劍八仲有幾耐貨仔

抽到咗心狗仔同知店長

不過佢地大技都算有用 特別係隻狗 拎嚟痲鳩D王10秒(6*) 任你砌
以前唔夠打D王都係帶隻咁嘅野 SM隻王
不過如果你有千血柒頭... 可以當上面嘅野無講過

咁我都係拎咗50石先
速劍八仲有幾耐貨仔

速劍8pvp經常一打三 你話呢
巴打你地抽野係十抽定一抽一抽咁,有冇話咩都市傳說一抽易中d
巴打你地抽野係十抽定一抽一抽咁,有冇話咩都市傳說一抽易中d

一轉pool即抽
見人中即跟抽
想問雫玉係咪只可以打降臨儲?

仲可以打繼承之間
https://bleach-bravesouls.gamerch.com/全キャラ強さランキング
上網搵到 唔知準唔準 可以參考一下

參考就ok嘅
但有d真係....例如共刀戀廁有d太睇得起佢
速劍八仲有幾耐貨仔

視乎技屬普攻double hit幾時出
速劍八仲有幾耐貨仔

仲要隻技屬要有先天減傷
速劍八仲有幾耐貨仔

仲要隻技屬要有先天減傷

共刀響河咪係 佢已經係殺速劍最快個隻
想問下有冇咩降臨角色係必要有?
配件角色又有咩推薦?
想問下有冇咩降臨角色係必要有?
配件角色又有咩推薦?

降臨角=肥料 升技/突破 冇必要

配件角色
打PVP 留減傷

pve 就 普攻/強攻/-cd 睇個人喜好

但而家D新角色 普遍強攻都好大範圍+大力
用-CD/強攻 龜去後面 回好就沖前放技係唔錯既選擇
速劍八仲有幾耐貨仔

仲要隻技屬要有先天減傷

共刀響河咪係 佢已經係殺速劍最快個隻

要集雙倍普攻 加減傷於一身

師兄們,一入game佢彈左尼舊野叫我更新,但一㩒就跳左去香港google play store,可以點搞?

師兄們,一入game佢彈左尼舊野叫我更新,但一㩒就跳左去香港google play store,可以點搞?

用qooapp
金券中白一護
前《週刊少年Jump》三本柱之一《BLEACH》(死神)已於去年夏天正式完結,之後久保帶人就一直呈現無新作消息的狀態,前天(11月11日)TBS廣播節目《三明治人的週刊廣播JUMP》邀請久保帶人擔任節目嘉賓,聊起許多關於《BLEACH》的話題,關於何時會有新作,他表示:我已經連載了15年,所以要休息15年。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞