[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
40抽 月島 勇音 八千流
老老實實,雖然三隻新角數值係高,但用上手始終都未到千血角咁好用,完現一護都好似比心一護更好用
新手刷首抽 會唔會中新POOL 角
睇左#1 啲新手角色 好似係首抽唔會中咁既
新手刷首抽 會唔會中新POOL 角
睇左#1 啲新手角色 好似係首抽唔會中咁既

係啊 刷新3角 有d卷會抽到第一版d角
老老實實,雖然三隻新角數值係高,但用上手始終都未到千血角咁好用,完現一護都好似比心一護更好用

同意
今次除咗數值高 就無乜特別 特別係乜龍
千血角D模組都好獨特下
就連成日比人笑嘅白哉 個模組都好標青
dum左2000石得一隻五星
仲要係廢嗰幾隻
有無人得閒幫刷一護 我開場
想問知二刃招技側邊個粒係咪指毒效果
升到百幾lv都唔知

刷pve打怪有黃字紅邊個數個效果係靠咩
屬性互相克制係有
但我見千血京樂唔克屬都打到效果
反而柏狩打極都白底白字
覆樓上巴打
唔記得講殺手效果

撳落隻5星個陣係能力度咪見到必殺技上面有行灰色嘅有 - 嘅
個行就係殺手效果 上到6星先有
打對應嘅「所屬」會有傷害加成

死神/破面/虛 呢D大路野就+20%傷

隊長/十刃 呢D就40%傷

暫時係未有人類/無所屬殺手

睇隻角咩所屬就撳落隻角度 左上有寫

打啱殺手對象
打出嚟D傷會係紅色數字

打啱剋屬對象
打出嚟D傷會係黃色數字

如果中哂殺手+屬性對象
就會係黃色數字帶有紅色框 仲要大大隻
街d人又廢又要auto
屌 一係就斷線掛機 打到好嬲
想問知二刃招技側邊個粒係咪指毒效果
升到百幾lv都唔知

刷pve打怪有黃字紅邊個數個效果係靠咩
屬性互相克制係有
但我見千血京樂唔克屬都打到效果
反而柏狩打極都白底白字

弱體 異常狀態嚟 每個屬都係得1-2隻有呢個狀態
中咗弱體 打出嚟嘅所有傷害都會變1 同時 受到嘅傷害係1.4倍
都幾屈下嘅狀態嚟
知2刃仲要特性-CD 強攻double hit 高靈壓 大技全圖
所以知2刃係神角就係咁解
茜雫係幾好用,乜龍就麻麻地了
呢隻驚有無試過buff/nerf 過d角色
巴打們 sorry又係我煩住咁多位巴打 請問我而家刷首抽刷到乜龍收手得唔得? 同埋見到有一隻朽木捧住2隻野好可愛 點有o架?thanks
屌 岩岩玩個陣以為D寶石無限用 用黎升晒D垃圾 依家真係有勁野升就唔夠洗要狂打
巴打們 sorry又係我煩住咁多位巴打 請問我而家刷首抽刷到乜龍收手得唔得? 同埋見到有一隻朽木捧住2隻野好可愛 點有o架?thanks

抽多十連/二十連睇下中唔中另外果兩隻新角
大力巴

我想問下你開post段教學話 靈30 血40

係計左同屬個double未?我有件裝靈30 但係同屬先有30
大力巴

係計左同屬個double未?我有件裝靈30 但係同屬先有30

計咗
大力巴

計咗

係要比同屬double
啱既啦

除此之外 本身仲有無其他?
共刀戀次打繼承仲爽過心一護
用落千血日番谷真係好勁 下下都控
但係唔明狛村勁係邊同心一護
而家速角最勁係唔係二周年一護同埋千血春水?

Btw心角有無邊隻真係話好撚勁
我自己用落隻心屬日番谷 其實都唔差
大力巴

計咗

係要比同屬double
啱既啦

好彩問下先

仲諗緊係咪基本已經30%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞