[I/A]死神BLEACH brave souls 有千年血戰篇 [2]

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
想問下紅攻藍攻技有咩分別 靈壓係技既攻?

SOSAD
紅藍強攻嘅分別 前幾頁其實略略講咗
見人問多次 就講多少少

最基本你應該都會發覺 有D怪你打佢會得返1成傷 要用強攻「破防」
其實個個就係最基本嘅紅藍盾
有D怪會防紅攻擊 有D就防藍攻擊 (D傷有顏色實知)
呢個係最開始紅藍分別 遠就藍 紅就近

不過去到而家 已經有D招唔係話紅就係近 藍就係遠
望下技一16秒 射水喉炮都可以係紅 仲要打到老閪咁遠

好 咁其實打下普通關 降臨係無乜大影響 出多野強攻就破到防
但12月尾多咗個4刃降臨 隻4刃王強制要用紅攻擊先打得傷
如果你就咁用藍攻擊打佢 就會得返1傷 仲要無擊退效果
2月尾就出埋月島降臨 隻月島就識人用藍攻擊
之後3月中起多咗個叫 「極限共鬥」嘅物體
今次仲仆街 係連D怪都會有呢D超防盾
自此之後 就開始重視紅藍攻擊嘅分別

順帶一提 170極限共鬥姐係打繼承之間班痴線怪with超防盾

之於靈壓係咩?

普攻傷 : 攻擊 普遍角最尾個下會x1.2

強攻1 : 攻擊 + 靈壓 x 1.2
強攻2 : 攻擊 + 靈壓 x 1.5
強攻3 : 攻擊 + 靈壓 x 1.8

必殺 : 攻擊 + 靈壓 x 5

最後 所有角上到6星 強攻傷再x多1.2 必殺x多1.5
狛村用呢個有無用

我覺得有

呢個係普攻強攻都用得?

緊係 睇返我上面條式 你就明
重刷左一日 終於新手首廿抽抽到茜雫同勇音 但係暫時全身嘅角都係力屬 (首抽嘅力劍八 仲有卷抽翻黎嘅力3刃)
我係咪可以開始玩

首十抽先岩

算啦 開住波先 打下石 再試下仲抽唔抽到心一護 速劍八?
新女招24秒用落好似唔係好夾
自身大範圍攻擊,但佢係遠攻

解圍技
心屬月島係唔係要升?

心屬唯一補師
4星角如果已經升到70拎左35石,除左大前田同浦原之外,其他係咪可以食晒佢?

強攻撃ダメージUP (強攻傷UP)
通常攻撃ダメージUP (普攻傷UP)
強攻撃クールタイム短縮 (-CD)
被ダメージDOWN (減傷)
強化石/強化晶ドロップ量UP (跌石量)
環ドロップ量UP (跌錢量)
仲有火坑毒坑

以上呢D特性嘅4星 就留DD 拎嚟做support 頂住當先 直到你有同特性嘅5星
之於3星? 拎完石有獎牌仔係右上角就食得
4星角如果已經升到70拎左35石,除左大前田同浦原之外,其他係咪可以食晒佢?

仲有火坑毒坑

以上呢D特性嘅4星 就留DD 拎嚟做support 頂住當先 直到你有同特性嘅5星

火坑
推條囡落火坑

仲有火坑毒坑

火坑
推條囡落火坑

睇得明咪得囉 屌你

手快 柒咗 sor
大力巴有冇課金
重刷左一日 終於新手首廿抽抽到茜雫同勇音 但係暫時全身嘅角都係力屬 (首抽嘅力劍八 仲有卷抽翻黎嘅力3刃)
我係咪可以開始玩

首十抽先岩

唔該晒巴打 呢2隻要邊個pool到抽
同埋想問下 10場co-op 1場timeout 其餘9場入game無幾耐就話連線有問題 得翻single player 模式 究竟係咩問題? 我wifi 3G都好正常
大力巴有冇課金

當年追速劍八 有預感隻野玩到半年以上
同埋
2周年個陣手多抽武柒咗 搞到而課金抽角
大力巴有冇課金

當年追速劍八 有預感隻野玩到半年以上
同埋
2周年個陣手多抽武柒咗 搞到而課金抽角

同埋D 角色劵
我係咪可以開始玩

首十抽先岩

同埋想問下 10場co-op 1場timeout 其餘9場入game無幾耐就話連線有問題 得翻single player 模式 究竟係咩問題? 我wifi 3G都好正常

而家個劇場版pool咪有呢2隻
我係咪可以開始玩

首十抽先岩

而家個劇場版pool咪有呢2隻

之於你話得返你入到GAME 多數都係場主撳開始撳太快...或者有人入緊嚟
我想問下點先有多啲崩玉?

$$$$$

$$$$$

真心想知 邊個位有得狂買崩玉

而家崩玉3倍出率 快D去打強化石強化晶關

$$$$$

打左20場先有一粒
請問係咪可以用錢幫d角色升level?

$$$$$

打左20場先有一粒

其實...算易出
我試過半個月1粒都無

$$$$$

打左20場先有一粒

崩玉意志又點先有?

我見前面d巴打話可以用錢買經驗值

我見前面d巴打話可以用錢買經驗值

經驗值加成
乜原來角色自己特性 如果係做主攻都會有自己特性效果加乘

我以為特性一定要做sup角先會有效果

即係心一護減cd特性 本身已經會減自己cd?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞