召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike

Yani姐已經完全進化成大陸雞
隔離條女乜水?

Yani姐已經完全進化成大陸雞
隔離條女乜水?

林亦匡女朋友
btw 佢兩個好frd

佢可能有同佬一齊
但好似本身屋企都有錢
佢有條片講屋企啲細弟家姐果啲都係去晒倫敦美國讀書
言論間提過屋企做生意

冇睇開佢啲片 只係連下連下睇過一兩條

冇乜點睇過佢既片,其實佢啲片都幾悶下,黎黎去去都係vlog啊買野啊,冇乜review片 一開頭睇過下就覺得佢好似係度炫富 後尾追post知道唔係但都係唔想睇

我睇過佢讀英文同house tour果啲
住外國真係好正咁大間屋
我識人成家移民住house好開心

依家無咗哩條comment
但本身屋企都應該好有錢下
畢竟姓侯

冇乜點睇過佢既片,其實佢啲片都幾悶下,黎黎去去都係vlog啊買野啊,冇乜review片 一開頭睇過下就覺得佢好似係度炫富 後尾追post知道唔係但都係唔想睇

我睇過佢讀英文同house tour果啲
住外國真係好正咁大間屋
我識人成家移民住house好開心

依家無咗哩條comment
但本身屋企都應該好有錢下
畢竟姓侯

佢同佢啲viewers講左啲咩?我見佢del左個comment 係話之前見到佢同個老人一齊行街
留名 由爆落仔萍料追到而家
早排仲見到佢同釘哥行街
大佬B J圖
sue好似今日結婚
亞視暗星有無咁紅 旺角都有佢啲poster
新果條淘寶片啲舖頭啲衫300幾500蚊 又呃小妹妹淘寶買貴衫 已獻上dislike一個
暗星點解仲有得撈
暗星點解仲有得撈

暗星好造作囉⋯
以前未出名都還可以
暗星點解仲有得撈

暗星好造作囉⋯
以前未出名都還可以

屌 HSBC都搵佢賣廣告
究竟臭西港女jade幾時收皮
日日賣廣告賣到仆街
好記得佢有段片踩ga粉底 又厚又氧化又盛
宜家就走出黎話好好用 第一支粉底就係ga
以前都會買high end product
宜家一車車送比佢 又有廣告
佢同brandy真係好嘔心
成日以為自己好潮

間到大到呢⋯⋯
丁丁真係同佢咁熟架
尋晚唔小心睇到yaki ex ccl同新女係ig直播,成班人狂追問佢yaki啲野,ccl已經係不屑又冷淡咁講同yaki唔係fd,不過佢個新女朋友gif chan好似幾好脾氣咁,係咁比人提起男朋友前度都無咩點發火,不過可能係鏡頭前唔發作啫
尋晚唔小心睇到yaki ex ccl同新女係ig直播,成班人狂追問佢yaki啲野,ccl已經係不屑又冷淡咁講同yaki唔係fd,不過佢個新女朋友gif chan好似幾好脾氣咁,係咁比人提起男朋友前度都無咩點發火,不過可能係鏡頭前唔發作啫

想知ccl間屋(?)啲貓狗依家點
感覺個Mk yaki之前養貓狗係為左搏觀眾好感
碌一碌IG又見到個暗模倒數自己婚期
知佢嫁得出都好開心
不過唔洗隔幾日就po一次掛
仲要唔係試婚紗果類正常sharing
只係po張有婚戒既手
真係服左佢
好似當年既小氣魚
俾人問係咪仲未結得成

想知ccl間屋(?)啲貓狗依家點
感覺個Mk yaki之前養貓狗係為左搏觀眾好感

好似都係ccl養 yaki拍拍蘿柚就走左
有冇絲打知邊個係hiddie?
見好似冇咩人識佢/睇佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞