召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
個barbie好好少
嗰陣懶係唔識中文咁
到比人插依家竟然可以變返流利中文
同埋佢講英文係帶廣東口音,廣東話唔點會咁

好好笑*

究竟點先可以好似佢咁有自信咁既combination 都着得出街
自問都係個懶人又唔識襯衫番學都係亂鳩着但無佢咁誇

究竟點先可以好似佢咁有自信咁既combination 都着得出街

以前都正正常常
而家

以前都正正常常
而家

三套入面得最尾嗰套係正常
前面兩套唔知想點
點解會有勇氣著出街

個樣有d似杜麗沙 係咪我眼殘

以前都正正常常
而家

三套入面得最尾嗰套係正常
前面兩套唔知想點
點解會有勇氣著出街

個樣有d似杜麗沙 係咪我眼殘

佢日撚日當自己係Kylie 人地著咪索囉 佢著就好撚7
個barbie好好少
嗰陣懶係唔識中文咁
到比人插依家竟然可以變返流利中文
同埋佢講英文係帶廣東口音,廣東話唔點會咁

好好笑*

其實有口音無咩問題
佢鍾意英文拍片都無咩問題
但係咪撚扮唔識中文啦 人唔笑狗都吠

我係想表達一個講英文可以帶有濃烈廣東音既人
冇可能會係用英文作常用語言/母語
即係唔會好似佢所講英文好d或者中文好唔掂

其實有口音無咩問題

又唔一定既
識人去外國讀書群開LOCAL
但係都改唔到口音
有啲人口音係好難改 就算英文好流利
但係barbie啲英文片每句cut一次就真係流利都稱不上

個barbie仲要del撚哂一開頭講英文啲片
係咪以為咁就洗到底

其實有口音無咩問題

又唔一定既
但係都改唔到口音

改唔到口音咪就係因為母語非英文囉
由頭到尾都係講緊佢母語肯定唔係英文咋嘛

又唔一定既
但係都改唔到口音

唔係母語都可以係常用語言架姐

冇記錯佢講到好似唔識中文咁濟? 定係ohsonicole

屌 睇佢介紹colourpop時 flute讀左fruity 就好撚好笑

屌 睇佢介紹colourpop時 flute讀左fruity 就好撚好笑

同埋覺得佢真人會係一個好冇內涵好蠢既港女

見過佢片啲cover 啲妝都好核突完全冇意欲睇

成日都覺得佢抄鳩merry so,明明自己侏儒身高同年齡carry唔起某啲look都要著,啲人比建議佢話咁咁咁唔多適合你佢就會話我好鐘意咁 條眉又係,作為beauty youruber真係好撚肉酸。pr呀姐麻煩你地保護自己個brand又好乜都好咪撚比試用呢啲所謂youtuber,唔想助養呢啲人

成日都覺得佢抄鳩merry so,明明自己侏儒身高同年齡carry唔起某啲look都要著,啲人比建議佢話咁咁咁唔多適合你佢就會話我好鐘意咁 條眉又係,作為beauty youruber真係好撚肉酸。pr呀姐麻煩你地保護自己個brand又好乜都好咪撚比試用呢啲所謂youtuber,唔想助養呢啲人

手快快打錯YouTuber 自膠

18歲買到成屋化妝品
一直強調自己好愛化妝品
要成屋化妝品帶去美國先安樂

好撚樣衰 額好撚高 眉畫到上太陽穴唔知做乜撚
重有佢話自己白 邊忽白?
有絲打話佢抄merry so 佢之前的確係抄過merry so 啲耳環 之後好似反左面 佢話依家已經做返朋友
Yaki 新仔幾靚仔

一啲都唔算靚仔 一般樣

Agger 普通樣唔係特別靚仔又唔係差
好耐之前已經有follow佢條仔 都換左幾個女朋友

有無圖 睇yaki新年post個篇ig講到佢條正幾正氣咁 好似踏實過之前個個好多
話時話近排Barbie shong講返廣東話好似又順眼返

無順眼過 試過好撚認真咁睇過佢d片 又係abc癌

屌岩岩去search下
條條片個開頭都 hi! 咁樣做乜鳩
成個智障咁 懶可愛

屌岩岩去search下
條條片個開頭都 hi! 咁樣做乜鳩
成個智障咁 懶可愛

佢打燈打到超勁 粒啡色eye shadow都變左白色

見到佢條眉同眼線長到去太陽穴都唔想睇啦

仲要打好重陰影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞