召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike

呢個係jade?

快面大到

呢個係jade?

面大到

spoon新片分享4個髮型
其實就賣直髮夾廣告
有一個係忍者頭 真係眼都突

明明就係條馬尾蚊淨一半
jade之前都整過忍者頭都靚過佢
仲有好明顯照稿讀 賣廣告賣到咁hea

其實就賣直髮夾廣告

明明就係條馬尾蚊淨一半

愈黎愈憎呢條女
由係玫記開始已經成日搏上位
唔好唔記得自己係長洲做過D咩

其實就賣直髮夾廣告

明明就係條馬尾蚊淨一半

愈黎愈憎呢條女

More

其實就賣直髮夾廣告

明明就係條馬尾蚊淨一半

愈黎愈憎呢條女

More

more
elaine真係夢想人生
睇佢snapchat 買個粉紅色E字毛毛球掛係袋600幾美金佢諗兩諗就買左

係,架g wagon,買得起都養唔起

好羨慕
睇佢snapchat 買個粉紅色E字毛毛球掛係袋600幾美金佢諗兩諗就買左

好癲 佢一開始仲話唔捨得買400usd果粒
轉個頭就買左粒600usd 女人錢真係好易賺

愈黎愈憎呢條女

More

more

上條片係度抄iamkareno比人話先出翻credit

我都想講 好癲
Pk jenn個騎師ex上左電視
Pk jenn個騎師ex上左電視

之前有絲打話想知係邊個

愈黎愈憎呢條女

More

more

上條片係度抄iamkareno比人話先出翻credit

中學果時同幾個男仔女仔係長洲租屋玩
點玩咪估下囉

真係痴線 600hkd我都唔會買
仲要係600usd
有錢人嘅心理可能我一世都唔會明

其實就賣直髮夾廣告

明明就係條馬尾蚊淨一半

愈黎愈憎呢條女

More

more

我朋友之前喺FOREVER21返工 呢隻spoon去買衫
過2日就去Return 我個fd話件衫大大浸香水味
轉個頭睇佢ig youtube 見到佢拍ootd有佢去退個件衫
真係要咁cheap forever21姐

究竟點先可以好似佢咁有自信咁既combination 都着得出街
自問都係個懶人又唔識襯衫番學都係亂鳩着但無佢咁誇

追post睇到呢度,
bra top > Calvin KELVIN?

究竟點先可以好似佢咁有自信咁既combination 都着得出街

追post睇到呢度,

真係唔識欣賞

追post睇到呢度,

真係唔識欣賞

我意思係 佢著緊嘅係Calvin Klein下話

追post睇到呢度,

真係唔識欣賞

間中睇一次佢snapchat 係屋企都夾撚晒胸 我係佢老母真係無眼睇

追post睇到呢度,

真係唔識欣賞

間中睇一次佢snapchat 係屋企都夾撚晒胸 我係佢老母真係無眼睇

屌 我就係咁unfol左佢sc

追post睇到呢度,

真係唔識欣賞

係囉 都唔知佢老母諗乜,又得個女日日做雞咁款,喺屋企都push up個胸,仲要今日咁撚凍

其實就賣直髮夾廣告

明明就係條馬尾蚊淨一半

愈黎愈憎呢條女

More

more

我朋友之前喺FOREVER21返工 呢隻spoon去買衫
過2日就去Return 我個fd話件衫大大浸香水味
轉個頭睇佢ig youtube 見到佢拍ootd有佢去退個件衫
真係要咁cheap forever21姐

浸味咁勁都俾退? 真係唔識有啲咁cheap嘅招

禁左入去睇
又黎

禁左入去睇
又黎

個鼻好似直左咁多嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞