召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
而家唔洗youtuber 連ig 寫review 都有禮物收

而家唔洗youtuber 連ig 寫review 都有禮物收

咩人都做kol 都唔知咩世界
其實入依個post係想問痴線西個ig係咪已經無人打理?
見到都好多人follow ,如果可以再run番就好了

D PR分餅既野應該唔會出post,有做馬呃人果D就會出動
以前偷偷地收錢出假分享,前言不對後語,講一套做一套,
而家都發展到派通街驚你唔知佢做緊宣傳咁啦
另外好似有個post係ig賣衫呃人,但應該唔係痴線西狙擊果類乞衣黎
chinchin把聲好撚姣好撚假 唔知佢同條仔內裡係點 成日扮平凡幸福咁
chinchin把聲好撚姣好撚假 唔知佢同條仔內裡係點 成日扮平凡幸福咁

認真,平凡幸福但又開ig俾人睇好精神分裂 同D 暗星出街戴太陽眼鏡加口罩怕俾人認到一樣

認真,平凡幸福但又開ig俾人睇好精神分裂 同D 暗星出街戴太陽眼鏡加口罩怕俾人認到一樣

真係好唔鐘意佢
做乜都拉埋家姐男朋友
如果你睇到呢個post
我真係好想同你講一句
抵你冇朋友

真係好唔鐘意佢
做乜都拉埋家姐男朋友
如果你睇到呢個post
我真係好想同你講一句
抵你冇朋友

家姐男朋友?detail

真係好唔鐘意佢
做乜都拉埋家姐男朋友
如果你睇到呢個post
我真係好想同你講一句
抵你冇朋友

應該係家姐/男朋友先啱

算啦張芊芊 咁都比佢上到位
真係唔明

真係好唔鐘意佢
做乜都拉埋家姐男朋友
如果你睇到呢個post
我真係好想同你講一句
抵你冇朋友

最後個句
磨牙

真係好唔鐘意佢
做乜都拉埋家姐男朋友
如果你睇到呢個post
我真係好想同你講一句
抵你冇朋友

應該係家姐/男朋友先啱

算啦張芊芊 咁都比佢上到位
真係唔明

佢個樣唔差既
宜家個樣唔差拍片上去都收錢收product啦
一個一個咁睇住佢地變質
Chinchin仲要以前成日話唔舒得呀 覺得貴呀之前
宜家有咁多highend收 又多event出
錢同產品一齊袋囉咩事呀

真係好唔鐘意佢
做乜都拉埋家姐男朋友
如果你睇到呢個post
我真係好想同你講一句
抵你冇朋友

紅字details pls
Pam都有成set Chanel 收

佢不嬲都好多野收
同mmm一樣 不過幾靚女 又嫁得好

其實有時唔係好明點解要嫁有錢佬先叫嫁得好 好嘅定義係咪有錢就得?🤔

對佢好好喎
https://www.youtube.com/watch?v=_xcE6Lnxkrk

佢個黑眼圈係咪突登畫出黎
望落似上晒粉扮素顏

其實佢唔白
但次次化親都化白左好多

之前facial姐姐話佢真人好黑
拍片唔知打撚左幾多枝燈
有冇人睇到Elaine hau 條新片,佢giveaway到痴左線
有冇人睇到Elaine hau 條新片,佢giveaway到痴左線

佢今次係用錢買人地創業idea呀嘛,佢出咁高價錢我反而覺得佢好尊重(創意?)呢樣野
https://www.youtube.com/watch?v=_xcE6Lnxkrk

望落似上晒粉扮素顏

其實佢唔白
但次次化親都化白左好多

拍片唔知打撚左幾多枝燈

搭西鐵睇過真人,真人都黃 唔白
自膠 見過

望落似上晒粉扮素顏

其實佢唔白
但次次化親都化白左好多

拍片唔知打撚左幾多枝燈

對眼做乜野事? 唔係咁樣覺得自己似鬼妹嘛?

望落似上晒粉扮素顏

其實佢唔白
但次次化親都化白左好多

拍片唔知打撚左幾多枝燈

係電腦都睇得出幾黃同黑下
但佢個底妝就化得好白下

作為公眾人物竟然講個n字 喺咪on撚9以為自己好撚風趣 係外國已經可以因為種族歧視收佢皮一世都唔洗再做youtuber

作為公眾人物竟然講個n字 喺咪on撚9以為自己好撚風趣 係外國已經可以因為種族歧視收佢皮一世都唔洗再做youtuber

唔知iamkareno infrontofapple等等有follow佢果啲外國youtuber見到佢個snap點睇 多謝你又令香港人柒出國際
Spoon話要出DIY denim 喎 同南瓜一齊r到 Levi's sponsor? 定學9南瓜拍片
Spoon話要出DIY denim 喎 同南瓜一齊r到 Levi's sponsor? 定學9南瓜拍片

見佢ig story有post過 就係pkj出diy個幾日
不過jennjenn都喺係外國片抄番來架啫

條mk妹識Q咩 佢應該見人打佢又打

條mk妹識Q咩 佢應該見人打佢又打

係咪弱智㗎? 佢明唔明點解㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞