召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
快去睇Pkj snapchat 有隻狗走去聞佢西

應該好臭 一行埋去就聞西 正常都係聞腳先

痴線西們 快啲去睇聞西啦

有冇人cap 圖呀 冇follow 佢snapchat呀

Ho ball
哇屌 唔臭架
應該啱啱屌完西/捽完碟,或者落機之後冇沖涼
應該啱啱屌完西/捽完碟,或者落機之後冇沖涼
Pkj
其實成班youtuber都幾好姊妹
個個一齊箍牙又個個一齊被求婚
一齊做2017新娘
有d崇韓既youtuber好鍾意扮好似啊sue講廣東話唔正既口音
例如lizzydaliy zarla
有d崇韓既youtuber好鍾意扮好似啊sue講廣東話唔正既口音

Elain新個條車片見到 真唔真 其實都唔奇

其實唔出奇 佢對感情事一向沉默

佢去旅行明明兩個人去 但啲vlog成日都扮到得自己一個 同埋如果唔係佢snapchat啲酒店相邊個幫佢影
隔離post有人話tinawong拎pr送啲產品去賣
未有details
好想推到佢地仆街
未有details
好想推到佢地仆街

係個啲market賣
咁佢都幾賺 個頭pr出錢出product比佢出post 之後佢又賣返出去
咁佢都幾賺 個頭pr出錢出product比佢出post 之後佢又賣返出去

Tina Wong 正乞衣
未有details
好想推到佢地仆街

係個啲market賣

堆ig女神 曾經試過幫瀙cty
未有details
好想推到佢地仆街

我地就真金百銀買 啲pr就一車車送埋俾beggar用 仲要放出去賣 咩道理

唔識lizzydaily 睇完覺得好做作
Zarla都係
去左韓國生活就咪當自己係韓妹啦
扮講廣東話唔正 似大陸妹咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞