召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
最憎mk丁

憎開
Jenn個ex好似同鬼妹分左手

del吱d相
pkj等到條仔有報應啦
阿sue真係人生贏家

我覺得佢似暴發戶多d, 佢以前未紅嗰陣都係小康之家

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

deld相
pkj等到條仔有報應啦

deld相
pkj等到條仔有報應啦

Pkj會唔會返轉頭媾返條仔
最憎mk丁

憎開

佢搞咩無左sue就淨係搞FB停哂唔再拍片 唔通唔簽司徒法正間公司就真係0廣告job
有無睇隔離肥瓜post
最憎mk丁

憎開

佢搞咩無左sue就淨係搞FB停哂唔再拍片 唔通唔簽司徒法正間公司就真係0廣告job

點會冇廣告
大把植入式廣告
最憎mk丁

憎開

點會冇廣告
大把植入式廣告

Oh my got 佢就叻

deld相
pkj等到條仔有報應啦

Pkj會唔會返轉頭媾返條仔

佢洗乜 人地而家明食鬼佬
Pkj ig寫到同eli好好感情咁,但eli就求其post幅相再加一堆 hashtags

雖然Eli同jenn兩個都造作 但Eli由細到大讀名校 又去外國讀書 學歷高又見識廣 同jenn相比之下 Eli係比較有氣質有內涵 而且屋企又真係有錢 唔會話突發似jenn爆發户咁堆曬名牌上身
其實eli一開始youtube d片好高質 feel到佢同beth一樣好真誠咁推介 但至從痴落jenn度就變質了
個人意見勿屌

我同意eli 以前啲片係ok,但比起beth唔覺佢有內涵
睇佢vlog 唔係行街食野gel甲⋯
成班都抄MICHELLE PHAN
阿sue真係人生贏家

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

泊到好碼頭真係唔駛憂
阿sue真係人生贏家

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

泊到好碼頭真係唔駛憂

如果佢老公冇錢既話
唔知佢肯唔肯嫁呢
Pkjenn個casetify case同佢個ex個鬼妹ex既好似
阿sue真係人生贏家

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

泊到好碼頭真係唔駛憂

如果佢老公冇錢既話
唔知佢肯唔肯嫁呢

sue個老公又矮又肥
如果唔係有錢......
阿sue真係人生贏家

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

泊到好碼頭真係唔駛憂

如果佢老公冇錢既話
唔知佢肯唔肯嫁呢

sue個老公又矮又肥

得罪講句
痴線西係用黎追擊班beauty beggar為賣廣告前言不對後語或者其他陰質野
你地而家係到成班八婆講是非咁話人地因為錢先嫁比佢老公
唔講仲以為佢做左啲咩傷天害理既事
人地嫁比邊個有唔有錢靚唔靚仔關你撚事咩
高質啲啦好嗎

Agger 人地結婚一係就話人嫁得寒酸 嫁個有錢啲又話人貪錢
做乜9

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

泊到好碼頭真係唔駛憂

如果佢老公冇錢既話
唔知佢肯唔肯嫁呢

sue個老公又矮又肥

得罪講句
痴線西係用黎追擊班beauty beggar為賣廣告前言不對後語或者其他陰質野
高質啲啦好嗎

Agger 人地結婚一係就話人嫁得寒酸 嫁個有錢啲又話人貪錢
做乜9

我都勁同意
本質唔係開post討論佢地既陰質野咩?
人品我唔知sue點樣,但係就咁睇d片就覺得佢幾真性情
都幾鍾意sue

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

泊到好碼頭真係唔駛憂

如果佢老公冇錢既話
唔知佢肯唔肯嫁呢

sue個老公又矮又肥

得罪講句
高質啲啦好嗎

做乜9

我都勁同意
都幾鍾意sue

Sue明明自己本身都有錢 講到人地真係純粹為左錢先嫁咁

泊到好碼頭真係唔駛憂

如果佢老公冇錢既話
唔知佢肯唔肯嫁呢

sue個老公又矮又肥

得罪講句
高質啲啦好嗎

做乜9

我都勁同意
都幾鍾意sue

Sue明明自己本身都有錢 講到人地真係純粹為左錢先嫁咁

小康之家同上流社會兩樣野來架喎
阿sue真係人生贏家

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

泊到好碼頭真係唔駛憂

如果佢老公冇錢既話
唔知佢肯唔肯嫁呢

sue個老公又矮又肥

得罪講句
高質啲啦好嗎

佢老公有錢到
次次去旅行都住靚酒店
依家仲要住比華利山

泊到好碼頭真係唔駛憂

如果佢老公冇錢既話
唔知佢肯唔肯嫁呢

sue個老公又矮又肥

得罪講句
高質啲啦好嗎

打手呀?
Tsangloktung最新個條片左邊面好似大過右邊面 仲好似腫咗咁 塊臉好似好膠郁唔到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞