召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
南瓜姐可唔可以收收皮
有冇人有睇佢ig story 因爲佢post左張相話bobbi brown隻serum好好用 而之前佢話過佢唔好用
所以係story度解釋
佢講野要中英夾雜都算 佢而家連講中文個tone都好撚扮野

屌 大家真係要去睇下
睇曬咁多段 我真係唔知原來港女tone可以去到咁盡

得啦知你識English 啦
不停中英夾雜唔知做乜9
我屌 有冇人可以back up... 好撚扮野 仆你個街pkj你唔撚識講中文架?

其實唔係好明點解佢要講兩次
第一次係半中英 但中文居多 講英文嘅人根本就唔會明佢講乜 咩so technically我係買左three shades深過我嘅actual skin tone
而第二次係全中
做乜鳩仲柒過janice man

你幾時見過啲英文好既人會咁講野
長住過外國好似elaine bethni個啲都好努力全中
係得班假abc 南瓜icu先咁中英夾雜

Icu都冇佢咁誇
我屌 有冇人可以back up... 好撚扮野 仆你個街pkj你唔撚識講中文架?

第一次係半中英 但中文居多 講英文嘅人根本就唔會明佢講乜 咩so technically我係買左three shades深過我嘅actual skin tone
而第二次係全中

同意
有時啲人話elaine中文好差,啲用字係咁重覆,但至少佢係好努力全中文講野(雖然好似無咩改善 ),佢要用全英文講容咩易啫。有個現居美國既台灣youtube叫kelly,又係英文好果啲,但佢條條片都幾乎全中,真係得icu同pkj先chok晒abc tone

而第二次係全中

同意
有時啲人話elaine中文好差,啲用字係咁重覆,但至少佢係好努力全中文講野(雖然好似無咩改善 ),佢要用全英文講容咩易啫。有個現居美國既台灣youtube叫kelly,又係英文好果啲,但佢條條片都幾乎全中,真係得icu同pkj先chok晒abc tone

其實講真我又唔覺得elaine英文超好喎 係唔算差可以溝通到 但同bethni個level仲差好多 (利申唔係想挑剔佢) 我覺得係佢個人本身講野就係一舊舊冇重點 中同英都係 但睇得出佢有努力去改 唔似得pkj咁abc wannabe同try hard

同意

其實講真我又唔覺得elaine英文超好喎 係唔算差可以溝通到 但同bethni個level仲差好多 (利申唔係想挑剔佢) 我覺得係佢個人本身講野就係一舊舊冇重點 中同英都係 但睇得出佢有努力去改 唔似得pkj咁abc wannabe同try hard

佢有講過自己英文唔係特別好
係去左美國先開始好
佢話自己grammar都唔算好

咁既話即係中文英文都差
我仲以為佢係外國大 英文唔錯果啲人
屌點解幾年前痴線西可以令萍姐收皮但我地唔可以令pkj條八婆收皮 真係好撚憎佢
態度又唔好(sony個video柒到)
虛偽到死但又成日借啲椅出黎話自己好真好直好單純 又貪錢 又物質主義成日都想高攀上流社會 冇左大水侯何生就發晒癲咁 之後又不停flirt澳洲飛機師鬼佬 條條片唔係有樹熊公仔/emoji就係澳洲零食 又係度post人揸飛機出面啲景上自己ig唔知搏乜春 恨到出晒面
啲誠信有問題 簽公司email唔認 抄人啲畫 扮自購
成撚日扮abc但比人發現佢串錯字冇料扮四條
成日話自己素顏但根本有紋眉紋眼線植眼睫毛 想搏人話佢唔化妝都靚 又話自己唱歌唔好聽但又會拍晒片咁show比全世界睇 想人話"都幾好聽呀"

仲有勁多 睇完果幾段snap真係燥到仆街 做香港人講廣東話咁失禮你咁死番去美國囉 連自己都睇唔起真正嘅自己叫人點睇得起你呀 八婆

Agger 懶係嘢咁

真係唔怪得人地要講佢 下下show off因爲自己好撚勁
著衫著到雞咁 我唔識欣賞
真係唔出聲屌下佢都唔得

隔離講唔鍾意女仔衣著個post有佢
屌 個個sport bra裝真係好柒
哪來的自信

記得有套衫係著sport bra 加件得條領同袖既衫
笑到gap gap 聲
好似紙巾套

真係唔出聲屌下佢都唔得

哪來的自信

笑到gap gap 聲
好似紙巾套

紙巾套
屌點解幾年前痴線西可以令萍姐收皮但我地唔可以令pkj條八婆收皮 真係好撚憎佢
態度又唔好(sony個video柒到)
虛偽到死但又成日借啲椅出黎話自己好真好直好單純 又貪錢 又物質主義成日都想高攀上流社會 冇左大水侯何生就發晒癲咁 之後又不停flirt澳洲飛機師鬼佬 條條片唔係有樹熊公仔/emoji就係澳洲零食 又係度post人揸飛機出面啲景上自己ig唔知搏乜春 恨到出晒面
啲誠信有問題 簽公司email唔認 抄人啲畫 扮自購
成撚日扮abc但比人發現佢串錯字冇料扮四條
成日話自己素顏但根本有紋眉紋眼線植眼睫毛 想搏人話佢唔化妝都靚 又話自己唱歌唔好聽但又會拍晒片咁show比全世界睇 想人話"都幾好聽呀"

仲有勁多 睇完果幾段snap真係燥到仆街 做香港人講廣東話咁失禮你咁死番去美國囉 連自己都睇唔起真正嘅自己叫人點睇得起你呀 八婆

Agger

真係唔出聲屌下佢都唔得

哪來的自信

笑到gap gap 聲
好似紙巾套

笑撚死 形容都好貼切
碌ig見到ZA新廣告 tsang lok tung係咁9轉9跳

屌岩岩睇完

好撚肉酸同好唔自然

哪來的自信

笑到gap gap 聲
好似紙巾套

紙巾套

紙巾套

佢呢張勁似比人顏射
日頭化曬妝搽sleeping mask真喺第一次見

笑到gap gap 聲
好似紙巾套

紙巾套

紙巾套

佢呢張勁似比人顏射

笑撚死

笑到gap gap 聲
好似紙巾套

紙巾套

紙巾套

佢呢張勁似比人顏射

笑撚死

睇佢snapchat唔小心睇埋鄧波生日裙
佢真係對自己充滿左自信
話時話近排Barbie shong講返廣東話好似又順眼返

紙巾套

佢呢張勁似比人顏射

笑撚死

屌你 我吱一聲笑出黎

無順眼過 試過好撚認真咁睇過佢d片 又係abc癌

Agger 懶係嘢咁

真係唔出聲屌下佢都唔得

哪來的自信

我睇topic即刻諗起痴線西係高登屌過佢柒
利伸: 張圖我post
Pk jenn ig post直情聽到都燥
死港女中英夾雜
咁崇洋返去美國食洋腸啦

著到成隻

無順眼過 試過好撚認真咁睇過佢d片 又係abc癌

見到佢條眉同眼線長到去太陽穴都唔想睇啦
個barbie好好少
嗰陣懶係唔識中文咁
到比人插依家竟然可以變返流利中文
同埋佢講英文係帶廣東口音,廣東話唔點會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞