召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
有冇啲野可以做?
例如sd信比啲公司反應消費者意願?
供養佢地肥過豬
收皮啦 pkjin 咩一個品牌化全妝 收左maybelline 就收左錢啦
啱啱check pkj snapchat
佢尋日痴撚線 去左碼頭唱歌
咁當然係難聽架啦 仲要唔記得歌詞係度傻笑

佢今日仲up左條vlog有唱歌
又要話覺得自己唱歌唔好聽,又要up自己唱歌vlog片,咪又係想要有人讚佢唱歌好聽
見到幫主花連foodie都撈埋
本身都打算book某酒店
但見到佢一日出幾個post sell
即刻改plan
有冇啲野可以做?
供養佢地肥過豬

無野可以做
呢個風氣外國都好誇張下
有啲唔算出名,都會收成set
有部分外國youtuber係唔會講worst product
因為會得罪啲brand,咁就唔會有pr定期送
同香港一樣
有冇啲野可以做?
供養佢地肥過豬

無野可以做
呢個風氣外國都好誇張下
有部分外國youtuber係唔會講worst product
同香港一樣

養到佢地又開舖又搬屋又成日去旅行
有冇啲野可以做?
供養佢地肥過豬

無野可以做
呢個風氣外國都好誇張下
同香港一樣

養到佢地又開舖又搬屋又成日去旅行

依d真係荀工⋯
Jade參加個supermarket賣個啲嘢肯定有nyx成喼送比佢個啲product,我唔信佢會全部自用 當中肯定有班pr送嘅產品係入面
Jade參加個supermarket賣個啲嘢肯定有nyx成喼送比佢個啲product,我唔信佢會全部自用 當中肯定有班pr送嘅產品係入面

其實佢真係好有頭腦
Hmv cafe佢哥有份搞
又多個散貨場賣野,過肥年
D人又會去維園行花市,必經之路
你有idea,都要有人脈先搞到壇野

其實佢真係好有頭腦

佢最鐘意拎啲cheap雞野賣 同giveaway
Nars chanel dior緊係自用

其實佢真係好有頭腦

佢最鐘意拎啲cheap雞野賣 同giveaway
Nars chanel dior緊係自用

一定唔會去 助長班仆街乞食
Pkjen係咪unfollow左eli嬸嬸?
仲有禁入pkj個youtube channel右邊果欄啲related channels都冇左eli嬸
暗星個醉紅妝做咩撚野呀好撚柒呀媽

暗星柒都唔係第一日知
喺度做埋晒啲柒樣懶係cute咁

暗星柒都唔係第一日知

好撚假

方丈份人⋯

水魚嬸都有等收
Chinchin都開始廣告
痴線西回歸

而家差唔多條條片都廣告
仲有禁入pkj個youtube channel右邊果欄啲related channels都冇左eli嬸

以前明明成日出去嫁
而家去碼頭唱歌都唔會約出去
Yaki 新仔幾靚仔

一啲都唔算靚仔 一般樣

而家差唔多條條片都廣告

愈黎愈唔鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞