召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
Elaine ig story

有咩睇
無加佢ig

有咩睇
無加佢ig

有咩睇
無加佢ig

完全係AV女優嘅感覺

有咩睇
無加佢ig

完全係AV女優嘅感覺

正呀喂

有咩睇
無加佢ig

完全係AV女優嘅感覺

正呀喂

究竟佢自己覺唔覺似AV女優

有咩睇
無加佢ig

完全係AV女優嘅感覺

正呀喂

究竟佢自己覺唔覺似AV女優

我覺得佢真係唔知
有睇開佢應該都知佢唔係啲咁嘅人

有咩睇
無加佢ig

完全係AV女優嘅感覺

正呀喂

影完相 下秒啪啪啪

有咩睇
無加佢ig

完全係AV女優嘅感覺

正呀喂

影完相 下秒啪啪啪

呢啲粗重野。。。

南瓜

南瓜

做乜9阿佢 屌 點解可以搞到大佬b翻唔到身 佢就打唔死

南瓜

因為大西b性格真心有問題 唔搞佢都會自取滅亡
Pkj假好多 識迎合主流觀眾口味

南瓜

救命 連沖涼都拍片 愈來愈雞

南瓜

救命 連沖涼都拍片 愈來愈雞

夾到變型啦

無人覺得港女老婆難頂?
佢老公係有才華
但唔明點解佢老婆都做到KOL
無樣無料但狂收試用
襯衫好肉酸,執左相個眼袋都咁大
仲要扮0靚妹
有無料爆下?

個紙牌仲著得好睇過佢

真係好撚嘔心 好憎佢 成日著埋啲廿年前日系扮日本妹又紮孖辮 如果佢真係似 或者著得靚 我都無咩野 屌佢老母 著得又柒又要懶可愛 三張幾就收下皮啦 扮乜撚野童顏呀 打番廿樣botox同割走個眼袋先啦 之前個脫毛廣告單野已經on9 仲要做KOL 又要做食評 狗也不屌
利申 好鐘意cuson 但對佢老婆真係十級反感

港女老婆:你蝦我!我叫我老公畫衰你!
好嘔心啊屌你老母
Chinchin都開始廣告

而家差唔多條條片都廣告

愈黎愈唔鐘意佢

其實佢著衫好撚柒

More

more

我朋友之前喺FOREVER21返工 呢隻spoon去買衫
過2日就去Return 我個fd話件衫大大浸香水味
轉個頭睇佢ig youtube 見到佢拍ootd有佢去退個件衫
真係要咁cheap forever21姐

咁撚cheap!!

好撚出奇咩 張芊芊家姐張欣欣試過拎住幾袋衫 有mango zara f21 h&m
佢黎refund都係我幫佢 一樣成件衫香水味
之後見到佢行左入zara 應該都係re架啦

More

more

轉個頭睇佢ig youtube 見到佢拍ootd有佢去退個件衫

咁撚cheap!!

好撚出奇咩 張芊芊家姐張欣欣試過拎住幾袋衫 有mango zara f21 h&m

兩姊妹都咁撚cheap
啲香水味會唔會係佢自己噴上去架
咁多香水味

More

more

咁撚cheap!!

兩姊妹都咁撚cheap
啲香水味會唔會係佢自己噴上去架
咁多香水味

好撚明顯著先黎退啦
係街見到果個melo 皮膚差撚到仆街
係街見到果個melo 皮膚差撚到仆街

我前個排都有,當自己大明星
快去睇Pkj snapchat 有隻狗走去聞佢西

應該好臭 一行埋去就聞西 正常都係聞腳先

應該好臭 一行埋去就聞西 正常都係聞腳先

Spoon 真係推條仔出黎
實係見到mad couple 紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞