召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
Yaki出左新片 佢個樣怪左勁多,好似馬臉

個鼻高到 鼻窿都就嚟唔見埋

個底妝簡直係災難
乜都大大pat咁落

D在哪兒?
Icu係食洋腸呀 見過佢地出街

咩樣咩年紀?

之前Snapchat 影過早知save低
鬼佬好難睇年紀 唔係鬼仔囉係佬

唔怪得之前去旅行 ig都係post自己相
真心吹都唔好吹咁大
其實佢會唔會想講日本size 既D
真心吹都唔好吹咁大

日本嘅D cup冇咁平呀化
其實ipad都唔係問題呢啲野其實都係睇你好唔好彩屋企遺傳啲咩基因比你
但佢係咁吹到自己有d真係好柒

其實ipad都唔係問題呢啲野都係睇你好唔好彩屋企遺傳啲咩基因比你
真心吹都唔好吹咁大

其實ipad都唔係問題呢啲野其實都係睇你好唔好彩屋企遺傳啲咩基因比你

Agger agger,不過蔡太個d會夾硬幫你升級,次次去親都話你升左級,然後俾個根本唔啱size嘅你,佢係個到就幫你戴到啱但返到屋企完全唔啱身,試過叫佢俾細個size就發哂脾氣話咁細唔啱你,唔信佢之類咁,點知試完仲fit身,嬲到佢話事但你啦,係咁發脾氣
真心吹都唔好吹咁大

Agger agger,不過蔡太個d會夾硬幫你升級,次次去親都話你升左級,然後俾個根本唔啱size嘅你,佢係個到就幫你戴到啱但返到屋企完全唔啱身,試過叫佢俾細個size就發哂脾氣話咁細唔啱你,唔信佢之類咁,點知試完仲fit身,嬲到佢話事但你啦,係咁發脾氣

衰d講句 佢平到咁仲帶矯型bra做乜
有無人睇左樂彤條新片 佢個下爬仔係咪又獨立生長左 好似剩係佢個下爬仔突出黎咁 好似ab下爬
[/quote]
衰d講句 佢平到咁仲帶矯型bra做乜[/quote]
佢唔帶都無有怕
個個Barbie shong柒夠未,佢條新片講con,將select讀成“士叻t” 小學雞英文字都讀錯
個個Barbie shong柒夠未,佢條新片講con,將select讀成“士叻t” 小學雞英文字都讀錯

佢講野好鍾意插一句半句英文 之前見到有個comment話佢中英文都差,好難得
有無人睇左樂彤條新片 佢個下爬仔係咪又獨立生長左 好似剩係佢個下爬仔突出黎咁 好似ab下爬

我都覺得點解好似有少少唔同咗樣
Pkj啲snap 作狀到
第一次見人用 "for a second i thought i was gonna die" 黎形容一支唇膏 痴撚線
第一次見人用 "for a second i thought i was gonna die" 黎形容一支唇膏 痴撚線

佢真係越來越嘔心

佢真係越來越嘔心

人地係born and raised in hk既鬼妹仔呀

佢真係越來越嘔心

人地係born and raised in hk既鬼妹仔呀

"To be honest I'm not very used to my short hair... I mean It's not short but it's quite short"
Up乜春呀咁係short定唔short呀 真係膠都廢事派
睇pkj ig,乜eli嬸仲讀緊書嫁咩?
Pkj ig寫到同eli好好感情咁,但eli就求其post幅相再加一堆 hashtags
Pkj ig寫到同eli好好感情咁,但eli就求其post幅相再加一堆 hashtags

雖然Eli同jenn兩個都造作 但Eli由細到大讀名校 又去外國讀書 學歷高又見識廣 同jenn相比之下 Eli係比較有氣質有內涵 而且屋企又真係有錢 唔會話突發似jenn爆發户咁堆曬名牌上身
其實eli一開始youtube d片好高質 feel到佢同beth一樣好真誠咁推介 但至從痴落jenn度就變質了
個人意見勿屌
阿sue真係人生贏家
阿sue真係人生贏家

我覺得佢似暴發戶多d, 佢以前未紅嗰陣都係小康之家

雖然Eli同jenn兩個都造作 但Eli由細到大讀名校 又去外國讀書 學歷高又見識廣 同jenn相比之下 Eli係比較有氣質有內涵 而且屋企又真係有錢 唔會話突發似jenn爆發户咁堆曬名牌上身
其實eli一開始youtube d片好高質 feel到佢同beth一樣好真誠咁推介 但至從痴落jenn度就變質了
個人意見勿屌

我都覺,以前Eli d片幾好睇
同埋佢有個朋友都幾靚,可惜走咗

個人意見勿屌

我都覺,以前Eli d片幾好睇
同埋佢有個朋友都幾靚,可惜走咗

下個po 開返 pumpkinjenn 痴線西啦
最憎mk丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞