召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike

其實講還講 有必要講埋人地老母咩
仲要無啦啦話人地同父異母做乜鳩

變左d好似成班八婆講人是非既post

根本冇咁嘅事,無啦啦話人同母異父,咩心態
仲以為heyman lam 幾靚
新片唔高炒原來咁既樣 完全唔同人

都幾靚呀
幾鐘意佢 佢講野好清楚 介紹都幾詳細
佢條淘寶片啲衫真係好燒

我覺得係佢肥咗,但都幾靚
幾鍾意睇佢啲片
隔離po咁多南瓜打手 咩事

咩post
大佬b 出左新片

條友成日陰啲陰啲出片試水溫
算吧啦 同臭雞ashly 一齊做負皮王啦

喺zalora見到
賣到咁撚貴真係痴線
Btw喺旺角某間賣日本雜貨既舖見到有萍嬸以前成日講個支藏人
先賣200幾蚊

咩post

[有圖] 件衫咁樣不如索性唔好著啦
https://lihkg.com/thread/163509/page/4?ref=ios

咩post

https://lihkg.com/thread/163509/page/4?ref=ios

又比條八婆上位 愈來愈多sponsor

咩post

係個post鬧pkjenn會比人屌番轉頭
讚佢個啲係新會然定打手

咩post

讚佢個啲係新會然定打手

應該係狗衝,通常啲男人理得佢咩格,上到就得

咩post

讚佢個啲係新會然定打手

算吧啦yani姐淨係鐘意洋腸同有錢佬 有排都未輪到連登仔

咩post

讚佢個啲係新會然定打手

算吧啦yani姐淨係鐘意洋腸同有錢佬 有排都未輪到連登仔

都幾靚呀
佢條淘寶片啲衫真係好燒

我都覺 淘d衫幾好睇
有同學當pkjenn係女神
有同學當pkjenn係女神

我都有個男性朋友話佢正

根本佢愈露佢地愈鐘意睇 打j姐又唔係過人世
Pkjenn又有得去旅行
準備又露墮奶滋
原來真係可以用對波洗底
同埋佢地都幾雙重標準
大J都瘋狂狙擊
但大波J都is okay
都話有塊西就女神架啦
之前mmm個post啲人又話
雖然個樣生得靚 但性格唔好 不了
而家pkjenn又話人身材好 J吓咋嘛 使唔使查家宅呀
雙重標準到

大波大哂嘛 知喇狗公
最衰以前高登啲post冇晒 如果可以整翻個懶人包就好啦 唔想啲人信佢真心推介又覺得佢好pure好true 而家得個講字搞到唔知咩事果啲人覺得我地成班怨妻咁
最衰以前高登啲post冇晒 如果可以整翻個懶人包就好啦 唔想啲人信佢真心推介又覺得佢好pure好true 而家得個講字搞到唔知咩事果啲人覺得我地成班怨妻咁

連登真係好多懶人同小學雞
有埋懶人包喺最頂又懶得睇
叫佢睇又話人想引人注意
標點符號又唔識用,淨係一味話人怨婦
自己唔用空格話我係大佬b,get錯又淨係針住人係敵人
話理性討論唔撚識回應
癡撚線啲小學雞恐怖到
叫佢睇又話人想引人注意
話理性討論唔撚識回應
癡撚線啲小學雞恐怖到

我都見到 絲打你好有心 仲繼續理性同佢討論
已經唔想再應佢 話我地鬧人係怨婦 咪由佢話 話完我地都唔會小忽肉
叫佢睇又話人想引人注意
話理性討論唔撚識回應
癡撚線啲小學雞恐怖到

我都見到 絲打你好有心 仲繼續理性同佢討論
已經唔想再應佢 話我地鬧人係怨婦 咪由佢話 話完我地都唔會小忽肉

男人不嬲谷精上腦咪都做得出
不過我覺得真係要整合返懶人包
班新會然on99咩都唔知
同埋非實際嘅錯事,可以立規矩識別,又或者另開八婆post
費事比位人入我哋話我哋新一批狙擊絲打係妒忌
最忌入咗,佢哋就覺得自己大條道理

利申:純發表意見,請指正

都幾靚呀
佢條淘寶片啲衫真係好燒

我都覺 淘d衫幾好睇

係呀 都幾靚
痴線
jade ig story 見到 chanel 成盒差唔多廿枝唇彩咁送俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞