召集痴線西,你們最近還好嗎

1001 回覆
98 Like 4 Dislike
Btw 依家最愛係小明 有冇同好
Yaki 新仔幾靚仔

一啲都唔算靚仔 一般樣

Agger 普通樣唔係特別靚仔又唔係差
好耐之前已經有follow佢條仔 都換左幾個女朋友
Chinchin都開始廣告

簽左公司就係架啦

水魚嬸都有等收

屌你我好鐘意呢支既橙色㗎
邊度有得喺外國訂呢支

水魚嬸都有等收

屌你我好鐘意呢支既橙色㗎
邊度有得喺外國訂呢支

Selfridges
$200
其實本身覺得minnie比起jade都冇乜野 但見佢成日低胸露佢對肥婆波出黎好嘔
其實本身覺得minnie比起jade都冇乜野 但見佢成日低胸露佢對肥婆波出黎好嘔

唉屌

而家差唔多條條片都廣告

一開始已有唔睇好佢

屌呢個mmm勁多貴brand d PR 一袋2袋送野比佢

佢連youtuber都唔係 假review都唔會有 究竟送比佢做乜9 PR班人食撚屎

而家差唔多條條片都廣告

愈黎愈唔鐘意佢

佢一開始都已經似想R sponsor feel 啦 狂話咩Dior fans

嘩屌
Yaki 新仔幾靚仔

一啲都唔算靚仔 一般樣

係咪得我一個覺得好mk好核突

嘩屌

後面條女係咪JC黎?

嘩屌

後面條女係咪JC黎?

應該係

而家差唔多條條片都廣告

愈黎愈唔鐘意佢

佢一開始都已經似想R sponsor feel 啦 狂話咩Dior fans

都係靠alice ha上位簽埋公司

其實都幾嘔心

一啲都唔算靚仔 一般樣

係咪得我一個覺得好mk好核突

典型mk仔一個
仲要係好高調嘅Smoker
quote]

宜家啲brand成日都成set咁送俾班beggar
我地就用辛苦錢買

送比明星仔都冇野
呀豬呀狗都送做咩9事呀究竟

連個高登女神westtung都有sponsor 明明勁樣衰

西童個樣成個男人咁wor 邊忽女神
佢副body係好撚正既 但未靚到去女神囉[/quote]

西童對波時大時細
升球大墊咋
之前佢著住件出名好push既泳衣
gap都無條喎

唔好講對波 佢平時著衫d style都嚇死人
扮鬼妹
大家覺唔覺嗰個咩snowwhite都好嘔心
個樣勁假
冇follow 開但次次碌IG 佢成日都會亂入
大家覺唔覺嗰個咩snowwhite都好嘔心
個樣勁假
冇follow 開但次次碌IG 佢成日都會亂入

佢份人又真係幾搞笑
但真心個樣有啲似馬
Btw 依家最愛係小明 有冇同好

小明好好笑 好清泉
係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞